Frigo doprava

Doprava chladírenskými a mrazicími vozy. Vnitrostátní a mezinárodní kamionová nákladní doprava , přeprava a spedice, suché i chlazené skladování. Flexibilní, řešení přepravy pro kontrolovanou teplotou zboží - nabízíme spolehlivou manipulaci s cílem zajistit hladký průběh. Mezinárodní doprava , autodoprava, vnitrostátní doprava , frigo transport, čerpací stanice.


Vlastníme plachtové návěsy, plata, podvalník a frigo.

Frigo transport - tedy doprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Všechny vlastní certifikáty FRC a ATP - tedy úspěšně prošly typovou zkouškou tepelné prostupnosti nástavby. Naše vozidla nejsou starší . Ideální prostor pro převoz potravin, . Specialista na dopravu do španělska. Vnitrostátní přepravy zajišťujeme pouze při vytížení importů do místa sídla firmy a do míst nakládání exportů. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.

Přepravy nabízíme po celé Evropě se. Typ vozu: plachtová vozidla soupravy 120cbm skříňová vozidla frigo (Thermo) vozidla mulda max 24t. Objednávka předehodin. Doba přepravy: hodin.


Mezi naše činnosti patří mimo jiné i thermo ( frigo ) přepravy ,letecké přepravy a námořní přepravy,skladování,zastupování v celním řízení. Druh přepravovaného zboží je neomezený OD. Pravidelné odjezdy kamionů do Španělska a ze Španělska, sběrná služba, dokládky, celovozové náklady. K dispozícii máme návesov ktoré sú vybavené agregátmi Carrier, samozrejmosťou je paletový kôš s paletami na výmenu, počtom paletových miest a nosnosťou 2tony.


Jeden náves je typu „Doppelstock“ a deliacou stenou „ Trennwand“. Vozidla jsouvybavena monitorovacím zařízením GPS pro zjištění okamžité. Produkt vám dodá: VELKO-PNEU. Debica Frigo má směrový dezén pneumatiky s drážkami zajišťujícími přirozený . Dalších nabídek od 7Kč. Transport ve městě Frýdek-místek, recenze opravdových lidí.


Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne ve městě Frýdek-místek a okolí. Oficiální název: HJ Frigo -Sped-Trans s.

Jozef Hošala - jednatel. EU se zaměřením na státy: Německo, Benelux, Španělsko, Itálie, Francie - dovoz i vývoz (export, import). Nabízíme skladování a přepravu potravin - mraženého a chlazeného zboží, nákladní doprava frigo , plachta, low-deck, přeprava zboží podléhajícího zkáze. Formou subkontraktov vieme zabezpečiť prepravu ďalšími kamiónmi s plachtovými aj FRIGO návesmi.


Samozřejmostí je i doprava nebezpečných (ADR) materiálů a doprava zboží chladírenskými vozy( frigo ). Efektivním řešením FTL a LTL přeprav Vám výrazně zkrátíme cestu k Vašim zákazníkům. Kamionová doprava balíkových a kusových zásilek u nás funguje bez překládek, zboží doručujeme nejkratší a nejrychlejší . Zajišťujeme zájezdy na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.