Dřevěná deska masiv

Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI. Stolové desky z masivního dubu tloušťky 40mm. Desky moříme do různých odstínů dle přání zákazníka.


Povrchová úprava desek je tvořena matným dvousložkovým tvrzeným lakem PUR. Za příplatek nabízíme dubové desky ve speciální ostařené kartáčované úpravě (viz obrázek), tyto desky nemají na povrchu .

Kuchyňské pracovní desky z masivního dřeva. Je na ně použit přírodní materiál z lamel šíře mm, lepený vodovzdorným lepidlem na přírodní bázi. Naše společnost DESK -FORM je držitelkou mezinárodně uznávané . Lepením dřevo získává lepší vlastnosti v rozměrové stabilitě a pevnosti v porovnání s nelepeným masivem.


Spárovky na míru, spárovky na zakázku. Zlín, Ostrožská nová Ves, Tomáš Staša. U nás si ji lze objednat přímo na míru do každé kuchyně.

K deskám prodáváme i doplňky. This page covers the topics , Javor, Jasan, desek and schodnice. A do nového domu se zase vrátíme k masivní desce.


Je nesporný fakt a přednost, že jakákoliv nehoda (škrábanec, rýha, dloubanec,) se dá přebrousit a naolejovat a pak zase není nic poznat. Takže mám zkušenosti z oběma, s laminem i masivem , a volím masiv. Barva lamina dle výběru . Dle Vašich požadavků Vám desky vyrobíme přímo na míru včetně zaměření i montáže. Připravujeme též otvory pro varné desky , dřezy a baterie.


Naše masivní materiály z trvale udržitelných zdrojů vyvažují eleganci a všestrannost s dokonalou kvalitou. Pracovní desky máme ve variantě průběžné lamely nikoliv z kousků jako nabízí konkurence. Nejlepší je samozřejmě nějaká sdílená dlouhodobá zkušenost. Tato dubová pracovní deska je tady let a takto vypadá po intenzívním používání. Vidíme, že tady vedle je kuchyňský dřez a . Zabraňuje tomu, aby pára po otevření myčky působila přímo na dřevo.


Přes veškerou péči získá ovšem dřevěná deska časem nežádoucí patinu především v důsledku mechanického působení nebo styku s . Drive-in aréna, stavební rezivo.

Stavebnicové nábytkové systémy. Masivní konstrukční hranoly. Stěnové a stropní panely. Dřevěné podlahy a příslušenství. Obvykle jsou z výroby upraveny olejem.


Poté je na vás, abyste desku 3- až 5krát za rok ošetřili speciálním olejem. Plochy, kde by mohla deska vysychat – okolo dřezu a varné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.