Fototisk na sklo

Ideální dekorace, skvělý dárek. Další informace o produktu. Fotografie na akrylovém skle – jedná se o přímý tisk v nejvyšší HD kvalitě. Dejte svým oblíbeným fotografiím novou podobu. Ozvláštněte stěnu svého domova, interiér kanceláře či firemních prostor fotografií na akrylovém skle.


Vysoká hloubka a jas barev.

Specializovaná prodejna na foto -videotechniku a fotografické služby. Fotografie umístěná pod akrylátové sklo vás nadchne barevností, leskem a hloubkou. U fotoobrazů za akrylátovým sklem nabízíme výhradně přímý tisk na zadní stranu čirého, průhledného a bezbarvého akrylátového skla. Obraz je vytištěn na kvalitním skle s broušenými hranami.


Při výrobě tohoto obrazu je využita moderní technologie digitálního tisku. Skleněný obraz je v zadní. Fotodarky, sklenena fotka, sklo , fotografie.


Modernější a dnes velmi oblíbenou modifikací této technologie je fólie imitující pískované sklo potištěná dekorativními motivy.

Foto na plátno, Foto na hliníkové desce, Foto za akrylovým sklem a další. Stačí Vám jedna oblíbená fotka a originální dekorace na stěnu je hotová. Na výběr máte z široké nabídky formátů a odolných materiálů. Disponujeme ojedinělou technologií přenosu vaší fotografie na dřevo.


Zpracováváme jak digitální soubory, tak filmy, fotografie apod. Struktura dřeva dodá vašemu snímku originální ráz a nadčasovost. Zhotovíme vám jakýkoliv rozměr až po 2×m! Doba zhotovení cca 2-dny. Osobitá a originální dekorace pro dům i byt!


Foto obraz na skle s kvalitním tiskem jen za 7Kč. S fotkami se poté většinou i lépe pracuje (hodí se pod sklo apod.) Hlavní rozdíl je na větších formátech - např. Fotoobrazy na různých podkladech.


Nejběžnější rozměry fotografií vyrobím na počkání. Průkazové foto - na řidičský průkaz,žákovské průkazky, foto potřebné pro zájmové kroužky, foto které potřebujete pro úřady nebo do registrů či zaměstnání ve standardním formátu ( 5xcm) pro Vás. Samotný tisk jedné fotografie pak trvá pouhých několik sekund! Vaše fotografie profesionálně vytištěná na vysoce kvalitní fotopapír.


Zářivé barvy fotografií s možností výběru foto v kvalitě standar prémium.

Dlouhotrvající odolnost proti blednutí Vám zaručí kvalitní archivaci fotografií. Informace o produktu: Materiál: Kvalitní fotopapír standard nebo prémium. Systém je založen na pečlivé a kalibrované správě barev, moderních technologiích pro tisk fotografií a kvalitních fotografických materiálech.


Díky tomu dostanete maximální kvalitu! Vytiskneme vám fotografie v té největší kvalitě. Tisk fotografií a fotoobrazů.


Zvládneme reprodukovat velmi široký rozsah barev, jemné přechody i ostré detaily. Výtisky vám zarámujeme do dřevěného nebo kovového rámu, přidáme passpartu, sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.