Whirlpool awe 2316 poruchy

Zdravíčko páni, už dva dni sa serinkám s touto práčkou a neviem prísť na chybu. Práčka hlási, že je problém s motorom alebo tacho-generátorom. Po premeraní vinutí motora a vinutia tacho-generátora je všetko v poriadku, odpory vinutí sedia so . Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Dobrý den, červeně svitící klíč znamená servis.


Dle přesného návodu WHIRPOOL píši ať zkontrolujete tyto parametry: Pračka se zastavila během programu.

Zrejme ten hladinovy spinac uz nie je uplne v poriadku. Som ra teraz viem, ze ten. A hőmérséklet kiválasztásakor vegye figyelembe a gyártónak a kezelési címkén feltüntetett ajánlásait.


A mosógép olyan automatikus . Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Tlačidlo “Zrušenie nastavenia”. Kontrolka “Otvorte dvierka”. Táto práčka je vybavená automatickou bezpečnostnou funkciou, ktorá zisťuje a diagnostikuje poruchy už v prvých krokoch a primerane reaguje, napr.


Presnu pricinu poruchy neviem, no vzdy to pomoze.

PodobnéNa tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: WHIRLPOOL AWE 23- Automatická práčka - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Závada se projevuje tak že pračka zhasne a vůbec nejde zapnout. Funguje skvele a bez poruchy jiz.


Samostatne plakanie tak isto drni motor a hned porucha. Program krucania dokončí,iba ku koncu ked už len prehadzuje pradlo slabo drni. Ale tento program dokončí.


Na štítku programátora overte, či sa jedná o typ C C TK alebo Wave. C Ca iné len na objednávku). K objednaniu potrebujem výrobné číslo práčky a kód produktu, keďže sa do nového programátora musí nahrať program. Servis - - AAA POPTÁVKA. CZ - Nové obchodní příležitosti pro firmy.


Vy si zadáte poptávku jednoduše, rychle a zdarma. Databáze poptávek, katalog dodavatelů a zprostředování obchodu - to vše na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.