Výklopy blum

Mezinárodní odborné poroty vychvalují optické přednosti prostého výklopu. A profesionálové oceňují AVENTOS HK jakožto komfortní kování pro výklopy pro střední horní skříňku. Horní skříňka se začíná hýbat. S AVENTOS HF, systémem kování pro dvoudílná čela, který získal mezinárodní ocenění. Pro vysoká a velká čela.


Nejvýkonější výklop s kterým vymazlíte Váš nábytek za velice příjemnou cenu.

Na našem e-shopu najdete pro výklopná dvířka systém výklopů AVENTOS: - AVENTOS HK-XS a HK-S pro ty nejmenší výklopná dvířka s dotlumením a možností použití systému TIP-ON pro bezúchytkové otvírání a zavírání. AVENTOS HK pro dvířka do maximální výšky 6mm, s možností použití systému TIP-ON a . Je možné použít s možností tlumení BLUMOTION, kde zavírá měkce a tiše, ale také SERVODRIVE, kde jde o elektrické otvírání ve spodní části dvířek. Lze použít také pro MDF dvířka, úzké a široké hliníkové rámečky. Jednoduchá montáž bez nářadí, nastavení čela ve směrech.


Montáž výklopů AVENTOS HK-XS. Zpracování a nastvení zdvihačů a čelního kování. Firma blum se specializuje na výrobu systémů výklopů, výsuvů, závěsů a nástrojů pro zpracování.

Systémy kování blum přesvědčí díky promyšlené funkci, uznávanému designu a dlouhé životnosti. Mají vyvolat nadšení a obdiv, a činit z práce v kuchyni emocionální zážitek. Za dobu působení na trhu v České republice se . Mam asi rok, v modernej kuchyni standar insie by som uz nechcel. Nieje absoutne ziadny problem s priestorom pri zakladani do hornej police, dvierka su dostatocne daleko aj vysoko.


Tak jako jsou důležité výsuvy pro spodní korpusy, stejně tak důležité jsou výklopy pro horní skříňky. Kromě standartních dvířek, která se otáčí podél svislé osy prostřednictvím pantů, máme i další způsoby otvírání. Výklopy Blum Aventos , výsuvy, závěsy. Základním mechynismem je výklop pomocí pístu, nebo nůžek.


Sofistikovanějším řešením jsou výklopy firmy. Truhlářství FORMAT Verměřovice Zakázková výroba nábytku, kuchyní, vestavných skříní, vybavení interiérů, kancelářský nábytek. TIP-ON – mechanický způsob otvírání pro výsuvy a výklopy.


Dovolí ten zvedací mechanismus vložit do skříňky více vnitřních poliček, nebo jen jednu uprostřed? A opravdu otevřená dvířka drží v každé pozici, nesjíždí nahoru ani dolů? Jaké s tím máte zkušenosti?


Pravděpodobně máte na mysli zdvojený výklop na dvoje dveře-AVENTOS. Nábytkové závěsy a výklopy. Nesmí tedy chybět ani v naší nabídce.

Najdete v ní nábytkové závěsy a výklopy značek Blum , Strong, Hettich a FGV. Patří do ní miskové závěsy, závěsy pro speciální konstrukce, barové závěsy, v klopnách . BLUM System AVENTOS HKS sila. Kč s DPH 49Kč bez DPH. Určeno pro malý prostor.


Křížová montážní podložka. Připravená pro montáž p. GTV klipové s tlumením, klipové úhlové s tlumením. GTV neklipové bez tlumení, neklipové úhlové bez tlumení.


GTV mini klipové s tlumením, bez tlumení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.