Rock machine surge 24

Rock Machine – the brand with an American image. TeensKids Surge Green. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. View make model price, reviews, specifications and features.


Jedná se o limitovanou edici s krásným designem. Jsme dodavatel kvalitních sportovních potřeb a potřeb pro cyklisty.

Vhodné pro děti ve věku – let. Bezpečnost zajišťuje lehký hliníkový rám a V-brzdy. CENA: 32EUR Povpraševanje po izdelku. Vilice: Suntour XCT JR, 50mm. Gonilka: SR Suntour CWXCCT20PB.


Pesta: ONE Freewheel type. Vyznačuje se lehkým hliníkovým rámem, odpruženou vidlicí Suntour, bezpečnými ráfkovými brzdami a lehkými hliníkovými komponenty. Kolo má kvalitní pláště Schwalbe a rychlostí s otočným řazením.


Trova Prezzi è il motore di ricerca che ti fa risparmiare sui tuoi acquisti.

I prezzi più bassi per rock machine surge 24. Bicykel s -palcovými kolesami, odpruženou vidlou a kvalitným hliníkovým rámom. Na horskom bicykli Surge bude pre mladých cyklistov každý terén hračka. Neizdodas atrast meklēto?


ROCK MACHINE SURGE (24x13) RED. Tento bicykel je vďaka veľkosti kolies . Met Een licht duurzaam aluminium frame, maar desondanks niets aan stevigheid laat liggen! Met duurzame opgebouwde onderdelen en de verende voorvork is deze fiets erg comfortabel voor allerlei terreinen. Shimano SL-RSRevoshift. Všechny modely pro nejmladší cyklisty jsou pečlivě vyvíjeny s důrazem na odolnost a vysokou kvalitu zpracování.


Současně ale i na dosažení co nejnižší hmotnosti a bezpečnostní prvky. Smart billig drenge tommer MTB med affjedring i forgaflen. Vidlice: Suntour XCT JR, 50mm travel.


Brzdy: Tektro 8V-brake.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.