Pracovní postup pletené pončo

Datum, Nadpis článku, Autor, Shlédnuto. Pončo z Maxi (autorka anazuz): Model ponča z Maxi 8 vel. Pončo je velikost 4 je zhotoveno z odstínu Maxi 8 spotřeba cca 7gr (tj. klubka).


Pleteno bylo na jehlicích č. Pracovní postup byl inspirován pleteným pončem z Big Ballu popsaným v předcházejícím článku. Ležérně elegantní pončo s třásněmi upletené dírkovým.

Zapínací pončo nebo kabát. Podzimní či jarní pletené pončo. Dámské pletené pončo s rolákem. Návod na pletené pončo — pelerínu z příze Tvořivá Ovečka Alpaka Směsová.


Na složitější návody, bohužel, nezbývá čas (to víte, je před Vánoci), ale najdete tu alespoň dva jednoduché střihy k upletení ponča , na které můžete využít libovolného vzoru, který se vám líbí (copánky, střídání barev, patent, jednobarevné pleteníjelikož střihy jsou tvarově jednoduché, můžete pustit uzdu vaší fantazii). Ponča jsem našla na netu, mohou se někomu hodit,tak proto vkládám. Já když hledala první nemohla jsem nikde žádné najít.


ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY.

Zde je návod k černobílému ponču ,třeba se někomu . Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Návody na pletení. Zachumlejte se do pohodlného ponča a zima si na vás nepřijde. Nejkrásnější pletená ponča a peleríny koupíte na Fler.


Pro podzimní dny jako stvořené – pleteným pončem s kapucí uděláte radost malým holčičkám i větším dívkám. Pokud jste zručná pletařka, podle návodu od firmy Pingouin ho budete ho mít za chvilku. Určitě si s tím poradí i začátečnice. VELIKOST: a) roky, b) let, c) let, d) let, e) let. Pro velký zájem o návod jak uplést velmi jednoduše pončo na různé velikosti ho nyní zveřejňuji.


Tento návod jsem dostala od kamarádky na. Stačí otevřít a budeš v obraze. Má kapuci s výšivkou a aplikacemi. V bočních švech má otvory na ruce.


Vpředu má nakládané kapsy z umělé kožešiny. This Pin was discovered by Gabriela Kohoutová. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.