Tefal pf611838

MAP BREAD OF THE WORLD TEFAL : Specific baguette and flat trays for various kinds of bread shapes A dedicated recipe book with bread of the world recipes. Bake Baguettes, Buns, Brioche,Ciabattas and much more at home! Příprava pečiva, džemu i těstovin je díky této pekárně automatická, pomocí nekolika tlačítek.


Preparati paine delicioasa cu cele programe: pentru baghete si . Príprava pečiva, džemu aj cestovín je vďaka tejto pekárni automatická, pomocou niekoľkých tlačidiel.

Like to cook your own food? Ide o spoľahlivú pekáreň, ktorá ponúka celkom automatických programov. Multifunkční pekárna na chléb a bagety s celkem automatickými programy na pečivo, džem, i těstoviny.


Nechybí ani možnost nastavení barvy kůrky chleba a to světlá, střední a tmavá. Propadněte kouzlu doma vyrobených potravin. Vychutnejte si ke snídani čerstvý křupavý chléb s domácí marmeládou. Máte raději sladké pečivo, bezlepkové nebo raději žemličky či koláče?


Ochutnali jste už domácí nudle?

Notre sélection, vos économies. Má nádobu na pečení se dvěma hnětacími háky, dále je součástí dodávky například držák na bagety či housky. Je jím jedno topné těleso navíc, které umožňuje péct současně až čtyři kousky . Tefal Kenyérsütő boltok, képek. Túžite si upiecť čerstvý chlieb, bagety alebo koláč priamo vo vašej kuchyni?


Sa uživanjem pripremajte razne vrste hleba iz svih delova sveta. Preuzmi uputstvo za upotrebu. Pekáreň má veľký a prehľadný LCD displej, ktorý slúži k. Toužíte si upéct čerstvý chléb, bagety nebo koláč přímo ve vaší kuchyni? A sütési programjával és könnyű kezelhetőségével a péksütemények teljes tárházának elkészítését teszi lehetővé.


A késleltetett indítás funkció segítségével a készülék kényelmesen utasítható mikor kezdje meg a sütési folyamatot. Nechutná vám průmyslově vyráběný chléb ze supermarketů a chcete si upéct svůj vlastní? S domácí pekárnou to bude hračka a navíc získáte možnost tvorby dalších potravin, jako jsou bagety, žemle, koláče a podobně.


Pekárna na první pohled zaujme svým moderním designem, který . Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.