Deka ovečka pro děti

Extra jemná ovečka pro děti. Naprosto úžasná dětská deka do kočárku, postýlky nebo třeba autosedačky. Deka má z jedné strany extra jemné mikrovlákno s potiskema z druhé strany je heboučká ovečka.


Při zpracování se kromě různých materiálů používají i různé technologie - obšívání, lemování stuhou, prošívání, vyšívaní a podobně. Vzniká tak pestrá paleta dek, ze které si vybere určitě každý.

V katalogu nemáme podrobnější informace o extra jemna deka ovecka pro deti 90x1cm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Dětská deka ovečka výšivka Safari lososová. Krásně měkká, hřejivá a příjemná na omak, nepouští vlákna, je rychleschnoucí a snadno se udržuje.


Základem deky je opět stoprocentní polyesterové mikrovlákno v imitaci ovčí vlny, kombinované s dalšími materiály, případně s přidanou výplní. Jedná se o novou úpravu vláken. Tyto vlákna zajistí ještě jemnější omak při udržení výborných mechanických vlastností jako je třeba odolnost proti otěru či stálobarevnost.

Plusem je také snadná údržba, lze prát v pračce. Nově nabízíme barevné deky s imitací ovčí vlny Ovečka , které jsou velmi příjemné, hřejivé, snadné na . Měkký fleece s motivem ovečky se postará o to, že si děťátko dečku prostě zamiluje. Jemné barevné provedení deky je vhodné jak pro chlapečka, tak pro holčičku. Péče: Možné prát v pračce při ° C. Buďte první , kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky.


Imitace ovčí vlny v prošívané variantě. Příjemná na dotek, nekouše. DĚTSKÁ DEKA KORALL S OVEČKOU. Jemná dětské deka s výšivkou.


Rozměr x 1Materiál 1 polyester Výrobek je opatřen certifikátem pro děti do let. Dostupnost zboží: dní . Velmi příjemné a extra hřejivé deky Ovečka v různých barevných provedeních. Deky ocení zejména nároční a zimomřivý zákazníci.


Rozjasněte tváře svých dětí veselými dekami.

Dětské deky s motivy oblíbených postaviček a hrdninů z pohádek zahřejí vaše ratolesti v chladných večerech a navíc budou zářivým doplňkem do dětského pokojíčku. OVEČKA deka modrá - BABYWELL - Nádherná plyšová ovečka se světle modrou dekou v náručí. Hračky a polštářky BABYWELL mají atest zdravotní nezávadnosti a splňují hygienické požadavky na výrobky pro děti. Hrací deka s hrazdou pro nejmenší děti.


Je vyrobená z kvalitních materiálů, bezpečných pro malé děti. Fehn Babylove deka ovečka KOMPLETNÍ NABÍDKA HRAČEK KOLEKCE BABYLOVE ZDE měkká deka s motivem veselé ovečky pro děti od narození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.