Rozpočtář kalkulant

Najděte si zajímavou perspektivní práci. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání ještě dnes! Pro získání měsičního platu ve vašem regionu vyplňte dotazník.


Cenař, cenový kalkulant, rozpočtář či cenový referent má za úkol sestavování nákladových kalkulací, návrh cen a cenových nabídek pro výrobky, služby a projekty. Vyberte si z volných pracovních míst.

Nabídka práce rozpočtář , kalkulant. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Volná pracovní místa MPSV, nabídek Úřadu práce, Pracovní pozice: Rozpočtář , kalkulant. Hledáte stavebnictví a reality práce, volná pracovní místa? V Randstad Czech vždy najdete práci, která vám sedne.


V databázi máme nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle lokality. Najnovšie pracovné ponuky, voľné pracovné miesta, brigády a práca pre absolventov vo vašom regióne.

Název pozice: Rozpočtář ve stavebnictví. Vás práce v kolektivu pohodových lidí, kteří spolu umí komunikovat. Dále Vás čeká trochu ztuhlý krk z práce u počítače, od kterého Vám pomůže cesta na prohlídku stavby před jejím oceněním, za což . Chcete se podílet na nejzajímavějších českých kancelářích a dalších komerčních interiérech a zároveň hledáte pestrou práci ve firmě, která ví, kam směřuje? Všechny nabídky práce - Kalkulant a Rozpočtář - Česko.


Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Máte zkušenosti s tvorbou rozpočtů nebo Vás tato oblast zajímá? Máte po škole a hledáte uplatnění v oboru nebo jen hledáte kariérní změnu? Pre získanie mesačného platu vo vašom regióne vyplňte prieskum! Přípravář - rozpočtář - kalkulant.


Požadavky: VŠ, SŠ stavební. RTS BUILDPower nebo KROS vítány). Hledání práce může být zábava. Práce všeho druhu na PC. Zažij jedinečnou atmosféru ze společností.

Hledáte práci na pozici Rozpočtář , kalkulant v lokalitě Ostrava? Obor: Stavebnictví a reality. Vzdělání: Vysokoškolské - univerzitní.


Jazykové vybavení: Angličina: mírně pokročilý, Němčina: Nevyplněno, Ruština: Nevyplněno. Jihomoravský kraj, Olomoucký .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.