Koupelny fotogalerie

Hledáte inspiraci do své koupelny ? Za sebou mají více než 4návrhů. Projděte si ukázky návrhů koupelen ve fotorealistické kvalitě. Koupelny GRES: vše pro koupelnu. Venkovní mrazuvzdorné dlažby Klinker.


Sháníte inspiraci pro vaši novou koupelnu?

Podívejte se do naší fotogalerie plné nápadů. Vytvořte z vaší koupeny místo, že ve kterém se budete cítit jako v ráji. Sledujte fotogalerii koupelen! Využijte naše fota pro inspiraci.


Zařizujete novou nebo rekonstruujete starou koupelnu? Zajímá vás malá koupelna nebo naopak přemýšlíte jak co nejlépe využít větší prostor? Fotografie plné inspirace pro vaši koupelnu.


Vestavěné, solitérní samostatně stojící vany, vany na nožičkách, masážní vany, sprchové kouty.

Designové koupelny a příslušenství. Chystáte se na přestavbu, obnovu, rekonstrukci koupelny ? Na našem portálu najdete kromě užitečných informací a ra jak si s rekonstrukcí poradit, i fotogalerie koupelen – před i po obnově. Naleznete zde také informace o jiných stavebních úpravách, dekoracích a nejnovějších . Velkým trendem dnešních koupelen jsou umyvadla umístěná na desce, která tvoří zároveň odkládací prostor. Do menších koupelen se kvůli úspoře místa často volí pouze sprchový kout.


Dalším velkým trendem jsou dnes také volně stojící vany, které vypadají velmi elegantně a stylově. Zobrazit koupelny dle vašich parametrů Zrušit výběr. White Collection Zobrazit všechny koupelny dané . Fotogalerie interiérů a inspirace pro . Inspirace pro vaši rekonstrukci? Nebo preferujete koupelnu od profesionálů? Nový způsob jak se inspirovat při zařizování Vašeho příbytku.


Při rekonstrukci koupelen zajistíme kromě široké škály obkladů a dlažeb, vizualizaci, výrobu nábytku do koupelen, vysokou kvalitu řemeslné práce s důrazem na detaily. Několik našich realizací koupelen na míru. V naší prodejně najdete více jak modelů koupelen.


Rekonstrukce koupelny - fotogalerie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.