Italský chléb si můžete připravit vždy čerstvý. Je to nečekaně jednoduché a rychlé. Voňavým kouzlem překvapíte každou návštěvu. V míse smícháme vlažnou vodu a droždí.
Postupně přisypáváme mouku, až vznikne hladké těsto.
Mísu přikryjeme utěrkou a necháme odstát v teple, aby těsto řádně nakynulo. Filtrovat výběr, Antipasti, Zuppe (polévky), Pasta (těstoviny), Carne ( masa), Pesce (ryby), Přílohy, Insalata (saláty), Rýže, Mořské plody, Nápoje, Dezerty. Focaccia (čti fokača) je tradiční italský chléb. Ital v kuchyni popisuje přípravu chleba focaccia ve variantě s olivami, dále pak se sušenými rajčaty, s bramborem, kapari a rozmarýnem. Spojíme s moukou, přidáme špetku soli, pokapeme olivovým olejem a vypracujeme vláčné těsto (vodu doléváme podle potřeby).
Pekáč vymažeme olivovým olejem, těsto rozprostíme po celém plechu a přidáme podle chuti náplň – můžou to být zelené olivy, . Pokud vás italská kuchyně baví, nenechte si ujít další italské recepty přímo od zdroje v úterý večer na televizi Prima family v pořadu Léto s Italem. Tentokrát se podle šéfkuchaře Emanuela Ridiho naučíte grilovat makrelu či přípravu tagliatelle s domácí rajskou omáčkou a tuňákem palamita.
Křupavý bramborák osmažený do zlatova. Podívejte se, jak ho připravuje Václav Frič - Duration: 2:39. S Italem v kuchyni : Pohlreich - Ridi. D Pohlreich je prostě super ve vaření má užasne chutě a umí prostě.
A cooking show produced by our production company Armada Films. Houby: Smažené houby, Risotto, Risotto s houbami, Telecí plátky s houbami. Mám velikou slabost pro italskou kuchyni , italský styl vaření, vlastně je mi celkově italský styl života velice sympatický. Párkrát jsem měl možnost být s mojí přítelkyní Jančou několik dní v Římě, a to město mě doslova pohltilo, má svého ducha a nádech plný italského temperamentu. O památkách se snad ani . Sorbetto Sgroppino ( Sorbet ). Oblíbená jídla italské kuchyně s plněné cannelloni těstoviny, bolognese omáčkou, vegetariánské fazolová polévka, rizoto s krevetami, špagety s rajčaty a espresso šálku kávy.
A na hlavní chod se hodí hovězí plátky ze zadního, nebo ještě lépe roštěnce. Ve finále vypadají neodolatelně, žádné čáry, jen pár triků s naklepáním masa, sýrem a domácí omáčkou. Celé Emanuelovo menu zakončí lehký dezert – sorbet z citronové zmrzliny.
První díl nové cooking show s Italem v kuchyni. U Mildy v kuchyni: Humr po italsku. Nejchutnější Grilovaná vepřová kýta recept s Majklův BBQ omáčka.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.