Vysoká kvalita piva při minimálních nákladech. Zároveň však zachovává pivu říz, který by se při použití samotného dusíku ztrácel. Při tlakování biogonem je možné mít pivo naražené až dní.
Snaha dodávat konzumentovi sudové pivo s vysokou a stále stejnou kvalitou vedla v celosvětovém měřítku k zásadnímu omezení používání vzduchu k čepování piva. Při vyšších teplotách uniká z piva přirozený CO pivo ztrácí říz.
DrinkGAS lze používat společně pro všechny typy čepovaných nápojů čímž výrazně snížíte prostorové a provozní nároky ve Vašem provozu. Tím, že je DrinkGAS vyráběn lokálně jeho pořízení vytváří až 20x nižší zátěž životního prostředí než doposud užívané technické plyny vyráběné průmyslovou destilací. Nevýhody: hlučnost, vyšší investiční nákla při déle naraženém sudu vzduch kontaminuje pivo , které ztrácí říz a pěnu. Tento způsob tlačení lze.
BIOGON (směs COa N2), 610. CO(kysličník uhličitý), 325. Druhý zmíněný plyn je inertní, což našim potřebám naprosto vyhovuje.
Oproti samotnému oxidu uhličitému se není třeba obávat, že by se pivo vlivem hnacího plynu přesytilo. Nijak totiž neovlivňuje chuti . Pokud se nejedná o vesnickou hospodu, kde se za večer vypije piv, je nejlepší pivo honit ven přes kompresor vzduchem. Stačí se o kompresor starat, aby se do piva nedostával bordel z kompresoru. Biogon a CO- PR kecy a marketing. Pokud víte, že pivo není tolik nasycené, může být tlak nižší.
U více nasycených piv bude nutné přidat. Další způsob je ten, že začnete na barech a potom, pokud bude pivo pěnit, postupně přidávejte. Obecně funguje dobře tlak baru. Když bude stále hodně pěnit i při barech, bude pravděpodobně špatně něco jiného . Já mám doma biogon ,točím s ním svoje pivo tak aby vydrželo.
Pravda pěna nebyla jako u klasiky,rychlej padala,ale říz to mělo a chuť byla dobrá-zmizla do dnů při . Někomu i pivo nasycené více chutná-třeba mě. Velice také záleží na teplotě skladování. Cena lahve je kolem 5Kč, ale nejdražší . Schéma zapojení výčepního zařízení.
Důležité je sud nechat alespoň . Doma z nim capujem aj mesiac, sud aj vedenie mam chladene a nikdy som nemal problem. V noci by mohol byt bigon aj COkludne pusteny, v sude by mal byt aj tak konstantny tlak zavisiaci od druhu piva. Ale sud treba odrazat z hlavne dovodu infekcie ktoru mozte dostat z . Pivo tlačené kompresorem se musí během hodin zkonzumovat. Nejpoužívanějším tlačným plynem je CO který je přirozeným konzervantem piva.
V dnešní době neméně rozšířeným tlačným plynem je N( biogon ) což je směs vzduchu a plynu C02 . Sudová vína v obalech Bag In Box ceník ZDE! Při objednávkách na Vaše akce, např.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.