Výměna vodovodní baterie cena

Položka, MJ, Cena za MJ, DPH, Cena vč. Jádrové průchodky materiál, 2ks . Jednotkové ceny obsahují samotnou práci bez materiálu a dopravu. Do jedné nezávazné objednávky. PPR pro baterii (ve zdi vč. sádrování), 1Kč, ks, Kč.


Vodoinstalatérské práce.

Montáž, výměna WC kombi, 4Kč. Ceny platí pouze při dodání materiálu! Výměna bytového vodoměru, 3Kč. Hrubé rozvody vody od: Mont. Prohlídka potrubí kamerovým systémem - 3. Cestovní náhrady po Plzni 2Kč.


Havarijní výjezd ve všední den 08- 16 . Hodinová sazba - technik.

Požaduji opravu v co možná nejbližším termínu. Rychlost realizace zakázky , kvalita práce a ochota pana zezuly byla výborná. KOUPELNOVÝ NÁBYTEK - skříňka pod umyvadlo. VODOVODNÍ BATERIE - nástěnné a umyvadlové baterie, 45- Kč. Ceník instalatérských prací platný od 1. Uvedené ceny jsou konečné ( nejsem plátcem DPH).


Začalo to celkem nenápadně. Volala mi paní Věrka z Terezy Novákové v Brně Řečkovicích, že jí začala kolem baterie protékat voda. A jelikož byla ráno v koupelně pořádná potopa z toho malého čůrku, rozhodla se situaci okamžitě řešit.


Chlapa doma žádného nemá a co si budeme namlouvat, občas jsou i kluci pro . Když vodovodní baterie doslouží nebo se zkrátka svým vzhledem už do koupelny nehodí, přichází na řadu výměna vodovodní baterie , která není náročná tak, jak by se mohlo na první pohled zdát. Stačí pamatovat na základní postup, který přibližuje i tento článek, kterým se můžete nechat inspirovat. Otvor pro stojací baterii, Kč. Máme pro vás náhradní díly pro vodovodní baterie , jako jsou kartuše, vršky a ventily.


Ať se vám na baterii porouchá cokoliv, najdete to u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.