Restaurace na pekárně v čakovičkách

Otevíráme novou českou restauraci v blízkosti Prahy. Václav Frič, společně se svým týmem, zde připravuje denně čerstvé menu složené z toho nejlepšího z české kuchyně. Jídla jsou připravována z těch nejčerstvějších surovin pocházejících převážně od lokálních . Zájezdní hostinec s velmi stručným jídelním lístkem zaměřeným na tradiční českou kuchyni.


Podnik provozuje Václav Frič z Pražského kulinářského institutu. V tomto chladném počasí se u nás můžete zahřát u pořádnéhu kusu masa od pana Kloudy !

Dále pro Vás chystáme valentýnské menu, ale také si můžete přijít poslechnout The rosen trio. Majitelem je známý šéfkuchař Václav Frič. Nezklamalo nás to, naopak nás to.


Bez rezervace do této vyhlášené restaurace v Čakovičkách (kousek od Prahy) o víkendu moc nedoporučuji jezdit. Nově teď hostům nabízí domácí chléb z pece, kterou zprovoznil před dvěma měsíci. V restauraci je ho všude plno, v kuchyni i mezi hosty, s nimiž si o jídle povídá. Zdánlivý nonsens v Čakovičkách , pod nímž je podepsán Václav Frič, byl tím nejlepším, co mohl udělat.


Třicet ústřic typu Belon otevřel v čase minut sekund.

Mistrovství vyhrál již po osmé a pojede reprezentovat Českou republiku na mistrovství světa v Irsku a na mistrovství . V první řadě je velmi vhodné zařídit si rezervaci. Máme k dispozici sva kulečníkové stoly. Je u nás možnost pořádat společenské akce, rodinné oslavy či svatební hostiny.


Provozujeme restauraci s nabídkou denního menu pokrmů české kuchyně. Restaurace je nekuřácká, pro děti je na zahradě připraven dětský koutek. Nabídka piv: Chotěboř 12°, Fričova 12. Bez rezervace tu o víkendu nemáte šanci a vůbec nejlepší je rezervovat si místa pár dní předem. Za pořádnými českými jídly se sem sjíždějí hosté zblízka i zdaleka a pár parkovacích míst . Do chaloupky v Čakovičkách kousek za Prahou za ním již několik let jezdí hosté nejen z hlavního města, ale z celého Česka.


A zajet si tam na víkendový oběd jen tak na blind bez rezervace je čirá bláhovost. Na Pekárně - Kojetická 3 Čakovičky. Vřele přivítáni jsou všichni příchozí samotným šéfkuchařem. Cesta sice není nejkratší, ale člověk návštěvy nelituje.


Jediná restaurace, která se dostala mezi 1nejlepších restaurací v zemi, o které se dá s přivřením oka napsat, že je na Mělnicku. Jídlo, prostředí, cena - ve všem jsme byli spokojeni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.