Výroba plastových dóz

ESHOP na plastové obaly. Výroba plastových obalů tzn. Vyfukovaný program - lahve, dózy, kanystry. Vstřikovaný program - těsnění a uzávěry.


Kovovýroba - výroba dílců malé mechanizace systému VARI (vozíky, nosiče nářadí, hrobkovače, atd. ), výroba drásacích segmentů pro protektorovny BUNNY 1 APOLLO, výroba kontejnerů , výroba palet . Zaoberá sa výrobou plastových nádob a obalov pre potravinársky a spotrebný priemysel.

Produkty sú vyrábané z polypropylénu (PP-5) v rôznych farebných odtieňoch, najčastejšie však v transparentnej, alebo bielej verzii. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KEYPACK, s. FIRMA PLiSATi JE SYNONYMEM PRO VYNIKAJÍCÍ VÝVOJ A VÝROBU PLASTOVÝCH OBALŮ A VÍČEK A JE UZNÁVÁNA JAKO SPECIALISTA NA VYSOCE KVALITNÍ OBALY. Vyrábíme zejména plastové lahvičky,.


Disponujeme certifikátem ISO . Acti Pack, Actipack, PET obaly, plastové obaly, PET lahve, PET kelímky, lahve z plastu, kelímky z plastu, kelímek z PET, lahve z PET, kelímky pro kosmetiku, kelímky pro zdraví a krásu, lahve pro kosmetiku, lahve pro produkty zdraví a krásy, kelímky pro potravinářský průmysl, kelímky pro potraviny, lahve pro potravinářský . Společnost PS PLASTY CZ s. Cílem společnosti je poskytnout zákazníkovi širokou nabídku plastových obalů, strojů pro uzavírání a plnění kelímků a kompletní servis v oblasti balení.

Mezi naše zákazníky patří společnosti působící v potravinářském, . Nabídková služba Evropské databanky. Družstvo se zaměřuje na tyto základní výrobní okruhy: výroba obalů, spotřebního zboží, technických výlisků, laminace, vakuové tvarování, konstrukce a výroba nástrojů a forem. Originální obal pro vyjímečný produkt Vám zaručí zakázková výroba.


V naší firmě si sami vyrábíme formy pro vakuové ( thermoformingové) tvarování a díky tomu dokážeme zhotovit originální obal přesně podle požadavků zákazníka. Působení firmy je zaměřeno do dvou oblastí do výroby plastových obalů pro farmaceutický a potravinářský průmysl, jako jsou například lahvičky, dózy, víčka a uzávěry. Naše výrobky vyhovují jak. Další oblastí působení firmy je zakázková výroba výlisků především pro strojírenský a nábytkářský průmysl. Specializujeme se na výrobu měkkých želatinových kapslí a výrobu tablet přímým i nepřímým lisováním (pomocí vlhké granulace).


V případě potřeby mohou být dodávány i ve formě in-bulk. Dvere, zimné záhrady, plastové eurookná. Hlavním programem je výroba plastových lahví, dóz , technických vstřikovaných výlisků, tvarovaných blistrů, tvarovek a plnění kapalných látek.


Plastové okná a plastové. TESCOMA fandí všemu, co je s láskou připraveno doma! Třeba právě domácímu jogurtu, který udělá velkou radost dětem i dospělým. Tak co, pustíte se s námi do zdravého domácího jogurtu?


Název dokumentu: VÝROBA PLASTOVÝCH KRYTŮ KOL ZANINI KADAŇ.

Rodinná firma DAJANA PET zaměřená na výrobu krmiv pro ryby, želvy a terarijní živočichy získala dotaci z Programu rozvoje venkova na nákup automatického zařízení k uzavírání plastových dóz aluminiovou plombou. DOKUMENTACE VLIVŮ ZÁMĚRU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ. V rámci předkládaného projektu byly rovněž zakoupeny tři další formy pro nastavení stroje na jiné . Tablety i tobolky můžeme balit do dóz dle přání zákazníka anebo i balení „in bulk “. Zajišťujeme originalitu výrobku. Nabízíme plnění do kelímků a plastových tub o různých objemech.


Nabízíme výrobu mastí, krémů, gelů, pleťových vo šamponů, které následně adjustujeme do kelímků, dóz či plastových tub. Balení do sekundárních obalů dle grafického návrhu zákazníka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.