Razítko na sušenky tescoma

Vynikající pro snadnou přípravu zdobených domácích sušenek z máslového a perníkového těsta. Souprava obsahuje razítko , originálních. Originální razítka s obtiskovacími dekory pro přípravu dokonale tvarovaných domácích sušenek s klasickými, vánočními, velikonočními, dětskými nebo party motivy. V nabídce též sada vykrajovátek s razítkem s vánočními motivy a motivy perníkových panáčků.


Razítka na sušenky DELÍCIA Víte, proč patří křehké máslové nebo kakaové sušenky mezi nejvděčnější cukrovinky?

Perfektně se totiž hodí pro celou řadu příležitostí - jsou skvělým pohoštěním pro nečekanou návštěvu a přijdou vhod jako sladké zakousnutí v pau. Domácí máslové nebo perníkové, prostě sušenky jedna báseň… Razítková souprava DELÍCIA s velikonočními motivy obsahuje kulaté vykrajovátko, velké razítko a šest snadno vyměnitelných silikonových „podušek“ s nádhernými motivy svátků jara. Razítko na sušenky DELÍCIA, velikonočních motivů. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu a silikonu, vhodné do myčky. Razítka (už máme tescomu i tchibo:-)) si s klukama užíváme a budeme vděční za další recepty.


Se všemi těsty se dobře pracovalo. Doplněno o další recepty: s posledními dvěma těsty se moc dobře nepracovalo - viz. Na dotazy doplňuji teplotu pečení.

Dekory jsou uloženy v zásobníku razítka. Vykrajovací a razítkovací sada na přípravu originálně dekorovaných domácích sušenek. Celý popis a technické parametry. Vaše cena s DPH: 2Kč.


Dostupnost prodejen dodání do . Tyhle sušenky si děti zamilují! Zapojte celou rodinu, stačí si jen vybrat jedno ze šesti zvířátek a tvoření může začít. Na domácí sušenky si připravte máslové nebo perníkové těsto. Máte rádi originalitu a zábavnost?


Pak jsou tato roztomilá razítka na sušenky Tescoma DELÍCIA určena právě pro vás! Pobavíte s nimi nejen sebe při. Prohlédněte si cenové nabídky na Tescoma Delícia razítko na sušenky od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Připravte dětem nebo návštěvě domácí sušenky s originálními motivy!


Díky razítku Tescoma Delícia je snadno ozdobíte a budou vypadat ještě lépe, než ty kupované. Ideální na přípravu sušenek z máslového nebo perníkového těsta.

Dekor veselých zvířátek se bude líbit hlavně dětem, které vám s ražením a pečením můžou . Slevy, akce a výprodeje značky TESCOMA. Akční nabídky na téma razítko na sušenky najdete na Skrz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.