Pudinkový krém na cupcake

Mnozí jistě ví, jaký je můj vztah ke cupcakům. Dělala bych je pořá protože jsou na přípravu velmi jednoduché, zároveň ale chuťově výborné,. Ahoj, jak píšeš v receptu na pudinkový krém , není mi jasné jestli rozpouštíš čokoládu v TOM másle nebo v jiném nebo dokonce bez?


Krém je hodně sladký, ale to je holt úděl máslových krémů a vlastně cupcaků obecně. Vždycky můžete zvolit ten pudinkový , který je lehčí.

Na ten je potřeba uvařit pudink (nejlépe bio, třeba z DMka) v 2mililitrech mléka a nechat ho za stálého míchání vychladnout. Dobře vymíchejte 1g měkkého másla . Uvaříme pudink z 4l mléka, cukru a pudinku. Necháme vychladit v misce přikryté folií, aby se nevytvořil škraloup. Změklé máslo utřeme s lžící.


Najít dokonalý krém pro všechny ty dorty je umění. Myslíme, že už se nám to konečně podařilo.

Přinášíme vám tři nejlepší recepty, které používáme. Tvarohový, smetanový a základní máslový. Jaký recept máte nejraději vy? Do těsta na cupcakes přisypeme mouku, přilijeme mléko a znovu vyšleháme, dokud nám nevznikne hladké hutné těsto.


Z mléka a vanilkového pudinku uvaříme hustý pudink, který necháme za častého míchání zcela vychladnout. Máslo vyšleháme s cukrem a postupně . A doteď nejsem přesvědčená, že umím ty nejlepší a nejskvostnější cupcakes na světě. Rozehřejte si troubu na 1°C. Někdo těsto na cupcakes šlehá, já raději postupuju osvědčenou cestou jako na muffiny. Vznikne pudinkový krém – žádná novinka, ale myslim lepší než tekuté cosi na krásném muffinu.


Po upečení máte vlastně hotové muffiny. Nechte je vychladnout a mezitím si připravte krém. Smíchejte máslo, žervé nebo mascarpone s moučkovým cukrem.


Krém poté dejte do zdobicího pytlíku a vytvořte muffinu „čepičku“, kterou pak dozdobíte nasekanou čokoládou, oříšky, sušenkami nebo čímkoliv, . Osobně mám nejradši ten z krémového sýra, protože není tak těžký (v žaludku, ne na přípravu) jako ostatní dva.

Z těch je pak rozhodně odlehčenější krém s bílkovým sněhem. Díky sněhu je totiž máslový krém mnohem nadýchanější. Recept na krém na cupcakes už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nalezené recepty pro krém na cupcakes. Na myTaste najdete nejen 3recepty obsahující krém na cupcakes , ale také tisíce podobných receptů. Pravý pudinkový krém s máslem. Pudinkový krém do dortu.


Zdobení dortu - pudinkový krém bez másla už rozebírají maminky na webu eMimino. Heru vyšleháme z cukrem do hladké pěny a postupně přidáváme vejce. Pak přidáme sypké suroviny a vymícháme dohladka. Košíčky naplníme do dvou třetin a pečeme při teplotě 1° C. Z mléka, cukru a zlatého klasu nebo pudinku uvaříme hustý krém.


Na krém jsem uvařila dva pistáciové pudinky v půl litru mléka, aby vznikla hustá kaše (ještě jsem přidala trošičku zeleného barviva).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.