Matice ie

Pro zkoumání vnějšího prostředí byly využity PESTE analýza, Porterův model konkurenčních sil a matice EFE. V rámci vnitřního prostředí byl zkou- mán předmět činnosti, oblast řízení lidských zdrojů, byla provedena matice IFE a finanční analýza. Pro celkovou analýzu prostředí byla použita matice IE a SWOT analýza.


EFE matice (EFE Matrix) je analytická technika navazující na SWOT analýzu. Hodnotí se externí pozice organizace nebo jejího strategického záměru. IFE matice (IFE Matrix) je analytická technika nadväzujúci na SWOT analýzu.

Hodnotí sa interné pozície organizácie alebo jej strategického zámeru. Zdroj: Pošvář, Tomšík, Žufan ). Vnitřně - vnější matice ( IE ). European credit system forvocational education and training. Následně je tohle hodnocení shrnuto maticí IE a maticí SWOT.


Cílem práce je formulace vhodné strategie a. This evaluation is summarized IE matrix and SWOT matrix. The aim is the formulation of.

IFE a EFE, matice IE a matice SWOT) vybrána vhodná strategie a budou vymezeny . Praktická část obsahuje strategickou analýzu vnějšího a vnitřního prostředí pomocí vybraných meto jejich cílem je určení příležitostí, hrozeb a silných a slabých stránek podniku. Poté bylo prostřednictvím matice IE a SPACE matice posouzeno současné postavení hudebního klubu na trhu a následně byla sestavena matice . Matici hodnocení interních a externích faktorů ( matice IE ), matici TOWS, Matici hodnocení strategické a akční pozice podnikatelského subjektu a Matici strategického hodnocení, které dále blíže popisujeme. Na těchto základech jsou formulována strategická doporučení, která vychází z vnitřně-vnější matice IE , SPACE matice a SWOT matice.


Strategic management of travel agencies ADRIA DATABANKA, Ltd. This diploma thesis deals with the strategic . Provádí v oblasti marketingu a také v dalších funkčních oblastech firmy. Konstrukce matice je shodná s maticí EFE, která je uvedena v tabulce 5. Matice IE (internal – external forces)– matice hodnocení interních a externích faktorů. Na osu x nanesemehodnocení silných a slabých stránek (z IFE matice ), na osu y pak hodnocení příležitostí a hrozeb, a tonásledujícím způsobeIE matice - jak bylo uvedeno výše - je rozdělena do devíti polí v rámci zón. Zóna A (zelená barva)sděluje firmě okamžitě: „stavěj, zajišťuj růst, rozvíjej a použij k . M ALisovací matice IE částečně šestihranná plech 1mm.


IFE, EFE a výsledná IE matice posuzující vzájemnou inter- akci mezi vnitřním a vnějším prostředím a stanovující vhodnou strategii obchodu. Pro po- drobnější rozpracování této oblasti je použita matice TOWS, v rámci které je doporučeno, jak odvrátit hrozby či dosáhnout . Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací v oblasti kultury města Hole- šova. Práce je koncipována do dvou částí, část teoretickou a část praktickou.


Generování celofiremních strategií (matice TOWS, matice IE , vektor strategické a akční pozice, matice Grand Strategy).

Generování alternativních funkčních strategií (inovační strategie, marketingové strategie). Výběr optimální strategie pro splnění strategického programu. Scénáře a varianty s cíli orientovanými na výkonnost . Judges to be condemned to Death. Sball Jay to his Brother — i. Matice , or Contempt^ or upon any frivolous occafion — Raca — It is a Hebrew . V práci není analýza finančního zdraví hotelu z důvodu složité majetková a finanční struktura subjektu, nedostupnost důležitých dat a nezájem subjektu o finanční analýzu. Výstupy jednotlivých analýz jsou shrnuty pomocí SWOT analýzy a matice IE.


Autor práce: Denisa Rathouská. Motivace a důvody k řešení daného problému. Vysoká škola technická a ekonomická v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.