Kladívkový šrotovník prodej

Inzeráty šrotovník - aktuální inzeráty na Sbazar. Více sít pro různou hrubost šrotu. Prodám kladívkový šrotovník viz fota. Schází zapojit zástrčka, případně vypínač.


Prodej z důvodu koupě mackace.

Hledáte obili srotovnik ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kontaktní údaje prodejce: Jméno a příjmení. Síto do šrotovníku ŠK 3- pr. Inzerce - srotovnik, nabídky - prodám, prodej , inzeráty.


Krásný francouzský buldocek na prodej. Použité zboží k prodeji.

Vyhledali jsme pro Vás podobné inzeráty. Pouze osobní odběr, tel. Kladívkový, plně funkční, napájení 380V. Zpracování zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, fazole, kaštany a jiné plodiny.


Využití i pro zpracování bylin a plodů (výroba čajů, nebo bylinných směsí ). Není určen na zpracování olejnin. Jeden z nejkvalitnějších výrobků na trhu. Náhradní nůž pro šrotovník obj. Takže jsme zakoupili řezací šrotovník , dopravník, peletovací lis a třídičku pelet.


Dlouho trvalo, než se nám začalo s výrobou dařit a dosáhli jsme nějakého slušného výkonu. Největší problém je vlhkost a chemická struktura slámy. Má mnohem menší podíl ligninu, což je organické pojivo, oproti třeba pilinám. Navažování: digitální váha s akustickou signalizací,.


Jičín - středisko opravánství a služeb. Nabízíme: servis zemědělských strojů s silničních vozidel. Měření emisí, prodej nafty.

Získaný produkt je hodnotným krmivem pro krávy, prasata, slepice, králíky a další hospodářská zvířata. Speciální motor s nucenýmm chlazením, tepelná ochrana .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.