Hořovice restaurace

Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Ano, takhle jednoduché to je! Na Krétě je moderní česká hospoda, která přenáší staré zvyklosti do novodobé gastronomie.


Přímé kontakty na restaurace. Naše restaurace je to pravé místo pro veselé posezení s přáteli, romantickou večeři, důležité obchodní jednání či rodinnou nebo firemní oslavu. Součástí hotelu je restaurace určená pro hotelové hosty. Ve vedlejší budově Pensionu Villa, který se stal součástí našeho hotelu je k dispozici plně vybavená společná kuchyně s jídelnou pro 6-osob . Hotel a restaurace U Parku jsou otevřeny celoročně.


Nelze objednat v eshopu. Region : Berounsko a Kladensko ( BK ). Správní členění : Okres . Proč se musel kníže Friedrich Wilhelm vzdát pro lásku krásné Gertrudy nejdříve vlastní rodiny a potom i vlasti? Který jiný zámek ukrývá trosky letadla?


Jakou branou vchází slunce? S čím si hráli malí princové a princezny? Staropramen 10°, Staropramen 11°, Raven 15° Gunslinger IPA, Matuška 15° Rocky IPA, Matuška 12° California. Točí tu pivo Krušovice a Staropramen.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Vítejte na stránkách Penzion Valdek. Platí pondělí až čtvrtek.


Hořovice - Kam za kulturou?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.