Jihokov v13

Snad nevadí, že zakládám nové téma, našel jsem tu jen na SVA1 což jestli dobře chápu je novější model s možná trošku jinou konstrukcí. Prohledal jsem už i jiná fóra a našel pár návodů, ale nejsem si stále jistý. Na sklíčidle je B1 takže podle všeho bych měl prostě použít hrubou . Srovnání kužele Bna hřídeli - kde?


Vrtacka Jihokov - inzercia - Stroje - Bazos.

Vŕtačka Jihokov Hustopeč SV stolova, stojanova. Vhodna na doma garaz garaze hala servis dielna . Predám stojanovú vŕtačku Jihokov V13. Má zabudované pracovné osvetlenie, možnosť nastavenia výšky skľučovadla a p. Prodám stolní vrtačku SVA 1výrobce Jihokov.


Nabízím stolní vrtačka Jihokov V, na 380V ,funkční. Vrtačky - stojanová vrtačka jihokov v, inzerce.

Konečně jsem si pořídil vysněnou stolní vrtačku, konkrétně se jedná o model V 10. Problém, kterej bych chtěl vyřešit jako první je prasklá pružina pinoly. Nevěděl by někdo jak se k ní dostat a kde jí sehnat ? Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Kč , Litovel vrtačka stolni vrtačka německe vyroby stolni tři rychlostni. Podědil jsem jednu starou vrtačku, přesněji Jihokov V13.


Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s výměnou motoru. Potřebuju tam namontovat motor jednofázový a nevím jak moc by to bylo náročné. Stejně jako Janjsem nejdřív koupil vrtačku Woodster td16t.


Ten stolek byl opravdu nic moc, . Nákup, prodej použitých, nových obráběcích a tvářecích strojů. Skladování, montáže, demontáže, doprava, zajišťování oprav strojů. Jihokov Vstolní vrtačka Funkční, stacionární elektrická vrtačka, nějaký rok skladován.


Stolní vrtačka Jihokov V,Stroje bazar. Výstředníkový lis EPNS-Jelšingrad.

Hydraulický lis HŠV CUPS 25D. Gravitační Pásová pila ARG 2plus. Pánové díky všem za názory. Změnil jsem kapku názor a asi pořídím nějakou starší tuzemskou výrobu. Koukám na Jihokov vnebo va dost možná to bude lepší řešení než ty nové stroje.


Ještě rozhodnout jaká z . Predaám vŕtačku Jihokov V13. Inzercia - Stroje, Kovoobrábacie stroje. Dopytujem stroj: Popis: vŕtačka. Výrobca: Jihokov Hustopeče Typ: V, V1 VTermín: dohodou. Lokalita: celá SR Cena : ponúknite.


Profil dopytujúceho: súkromná osoba z Ružomberka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.