Countdown preklad

I guess there is no one to blame. To earth , who can tell. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


It´s the final countdown. THE FINAL COUNTDOWN - EUROPE. Will things ever be the same again?

Endangered species, caged in fright, Shot in cold bloo no chance to fight. Squeeze the trigger that makes you Man, Pseudo-safari, the hunt is canned. Preložiť slovo „ countdown “ z angličtiny do slovenčiny. Preklad „ countdown “ z angličtiny do slovenčiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Still the one I nee I just wanna be with you. We dressing through the 9. Make me feel so lucky 7. Anglický slovník (anglicko-český slovník).

Pro anglický výraz countdown bylo nalezeno překladů: (přesná shoda: obsahující výraz: 0). Přeložit countdown do, AF . Rýchly preklad slova countdown do slovenčiny, výslovnosť, tvary a príklady použitia. Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „ countdown “ – česko-anglický slovník a vyhledávač českých překladů. Veľa preložených vzorových viet, ktoré obsahujú „ countdown timer”- slovensko- anglický slovník a vyhľadávač pre slovenské preklady.


Act of counting backwards towards zero at the start. Only the future - me ready. Was feeling so cage hands tied. Konečný Odpočet Odcházíme společně. The countdown has begun.


Did a gamma-ray burst initiate the late Ordovician mass extinction? You so love it downtown? I met you in the middle of the scandalous town. Countdown , can you think of a reason why.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.