Žehlení prádla české budějovice

Pereme, žehlíme , mandlujeme či čistíme. Vyzvedneme vaše prádlo a dovezeme zpět. Vítám Vás na mých stránkách. Tak neváhejte a vyberte si z nabídky mých služeb.


V případě zájmu mne můžete kontaktovat. Baví mně vytírat , nejraději používám mop, žehlím ,luxuji ,používám.

Vyber si z našeho seznamu a oslov pomocníka podle vlastních požadavků. Zajišťujeme drobné opravy prádla. Kontaktujte nás a využijte našich služeb. Budějovice žehlení prádla. Spolehlivá a pečlivá paní s praxí nabízí žehlení prádla u nás doma.


Po dohodě je možný odvoz i přivezení. Nabízím žehlení prádla u sebe doma. Mohu zaručit prvotřídní vyžehlení.

Prádlo ochotně vyzvednu i doručím hotové. Cena malého prádelního koše je 35 ve. Mezi naše garantované služby patří praní a žehlení prádla , včetně zajištění odvozu, identifikace a třídění prádla dle požadavků klienta, zajištění jeho výdeje a sběru.


Sháníte produkt či službu? Zadejte si u nás poptávku, popište, jaké zboží či služby hledáte. Vypadla nám paní na žehlení a drobný úklid. Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bun spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.


Svým zákazníkům nabízíme mandlování prádla, vypínání deček, záclon a také ruční žehlení prádla. Kompletni uklidovy servis ,praní pro domacnost,žehlení pro firmi či soukromé osoby. Provádíme žehlení prádla pro domácnosti i firmy. Náplň práce Hledáme spolehlivého pracovníka na pozici šička oprav prádla , do našeho moderního provozu prádelny. KVALITA Náhradní Plnění S. Dec - pracovniprilezitost.


Výsledek výběrového řízení „Praní, žehlení a čištění prádla “. Nabídka práce v oboru Obsluha strojů v prádelnách a čistírnách, firma Miroslava Klimešová, obec Jihlava, okres Jihlava. Pracovní pozice Praní, mandlování a žehlení prádla. Najděte snadno firmu ve svém okolí.


Aktualizovaný seznam firem v kategorii Čistírny a prádelny.

Potřebujte vyprat velké množství prádla ? V tom případě se obraťte na nás. Dejte pozor na přesušené prádlo a vodní kámen. Lékaři, zdravotní sestry a další zaměstnanci českobudějovické nemocnice budou od září doslova „jako ze škatulky“. Zaslouží se o to nový žehlicí stroj, který bude sloužit pro zpracování triček, košil, halen, šatů a plášťů.


Nemocnice očekává markantní rozdíl v ošetření prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.