Výkup gramofonových desek brno

Gramofonové vinylové desky , gramofony , gramodesky, prodej BLACK VINYL BAZAR Brno. Vykoupíme naprosto všechny gramodesky (žánry, interpreti ani stav nerozhodují). Výkupní cena samozřejmě závisí na stavu desky i obalu a na vydavateli či roku vydání. Prodej starých i nových knih. Vykupujeme veškeré knihy, nevybíráme si!


Vracíme knihy zpět do rukou čtenářů.

Antikvariáty v Brně-město a okolí. Nabídka: a) Přineste Vámi nabízené knihy k nám do antikvariátu v uvedené dny. Počítejte ale s tím, že ne . Sběratelský antikvariát Smetana - Brno.


LP a SP desky - naše i zahraniční. Na našich stránkách naleznete jen malou část naší nabídky, rádi vás přivítáme v kamenném obchodě na ulici Táborská 1v Brně , kde si můžete vybrat z větší nabídky. Další věcí kterou se zabýváme, jsou desky z druhé ruky.


Desky , které si již někdo koupil a celá léta je miloval a pečoval o ně. Digitální doba spoustu lidí přesvědčila ke koupi chytrých telefonů a přehrávačů, nosiče se přesunuly kamsi do vzduchu odkud si je může kdokoliv stáhnout v neomezeném počtu .

Vítejte na webu Vinylrecords. Bazarový výkup a prodej. Vinyl Records do naší nové poslechové místnosti, v E- Pasáži na Josefské 7. Originální obal jako nový v ochranném PVC krytu. Likvidace sbírky z dědictví.


Obě strany v dobrém stavu, nepoškozené. Vinyl 7“ Otáčky Stereo Žánr rock Styl art rock a hard rock. Antik Chiméra, antikvariát Ostrava: výkup a prodej starých knih, bazar hudebních nosičů, gramodesek , sběratelských předmětů a kuriozit. Nabízíme nejlepší podmínky pro výkup Vašich knih, výtvarného umění, starých pohlednic a map. Second-hand vinyly z Anglie.


Magdaléna Zemanová, majitelka obchodu s gramofonovými deskami Happyfeet v pražské pasáži Lucerna. Jak jste se dostala k prodeji starých desek? Od malička jsem se zajímala o hudbu.


Hrála jsem na klavír a kytaru, zpívala jsem a chtěla jsem se původně aktivní muzikou . Inzeráty Gramofonové desky - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Brno gramofonová deska , lp, Elvis Presley-les plus grands . Prodám staré gramofonové desky , originál. Antik - antikvariát s LP gramofonovými deskami Praha 1.

Výkup , čištění a bazar gramodesek. Oprava a prodej repasovaných gramofonů. LP desek, čistící potřeby na vinyly.


Protože je veškerý sortiment e - shopu umístěn v externím skladu, je nutné osobní převzetí objednávky avizovat s hodinovým předstihem. Tu neděli po ránu 19- CZK. Seznam antikvariátů vykupujících knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.