Pračka whirlpool chyba f13

Prosím Vás, čo znamená tá chyba ? Treba volať dákeho servisného technika? Pracka doprala a potom sa zobrazila chyba F13. Podla navodu bolo potrebne stlacit reset.


Stlacila som niekolko krat, ale len to prebliklo a Fzostalo.

Oct program pračky je nastaven tak že,musí dojít do cca. Cena záleží na příčině závady osobně nemám přehlejelikož nám pračka nahlásila závadu na tachu ( říení otáček motoru),koupli sme novou. Apr Dobrý den, pračka po resetu a vypuštění nelze otevřít,tudíž je v ní prádlo.


Porucha neustále naskakuje,mohu poprosit,jak tuto poruchu odstranit a co. F– chyba v činnosti snímača hladiny vody. F– pri prevádzke odtokového čerpadla sa vyskytli problémy. F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a indikačným modulom.


F– porucha procesu sušenia.

Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k elektrospotrebičom. Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu. Bydliště: Blue rock,VK-SR.


Souvislosti elektronického odpadu. Je to jako podle zákona schválnosti: auto začne mít problémy těsně po skončení záruční doby. A to se týká i většiny elektrospotřebičů , jako by byly vyrobeny právě na ty dva roky záruky.


Ovšem v mnoha případech by oprava nebo . Zdravím poraďáci, dnes som mal doma opravára, ktorý hovorí, že nenašiel chybu okrem servisného kódu F13. Pračka sa vyslovene trasie. Okrem toho pri odstreďovaní začala pretekať . Jul F– porucha vykurovacieho telesa.


F– výskyt problému s odpadovým čerpadlom. F– zlyhanie elektronického riadenia. F– problémy v komunikácii medzi elektronickým regulátorom a zobrazovacím modulom.


F- chyba v sušení (chybná kontrola siete t0). Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce?

Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete pokyny k instalaci, použití, údržbě i servisu vašeho spotřebiče. Svůj návod najdete buďto s pomocí vyhledávacího pole, anebo vyhledáním daného spotřebiče v jednotlivých kategoriích . Po minútach bude Sud chyba sa zobrazí, potom minúty neskôr Fchybový kód sa zobrazí. Voda tempoerature Chyba snímača. Zásobník na okruhu chybu.


Ak je zásobník motor nie je schopný byť riadený k jej správnej polohy. Skontrolujte mechanickú väzbu od stojana motora na hornej časti stojanu. May Ahoj holky, nevíte některá, co znamená u této pračky servis F 13? Ta moje pračka to udělala podruhé. Dopere a pak mi tam bliká servis F 13.


Když to vypojím ze zásuvky, a za chvíli ji strčím zase zpátky, tak pračka jede zase normálně. Najděte dodavatele pro téma oprava pračky Whirlpool. Oprava pračky Whirlpool. Fautomaticka pracka indesit zavady chyba pracky indesit Chyba E indesit chyba findesit chyba Fchyba fpračka indesit chyba Fpračka whirpool chyba fu mycky chyba F13- wirpool chyba findesit Chybova Hlaseni pracky indesit Fchybove kody pracka indesit Hpracka . Fchyba pracky indesit Chyba E indesit chyba fu pracky indesit chyba Fu pračky indesit chyba fchyba Fpračka whirpool chyba findesit chyba hu pracky indesit chyba indesit fchyba pracky indesit fchyba pračky indesit FChybova Hlaseni pracky indesit Ff05 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.