Pračka nenapouští vodu

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nov chtěla bych poradit proč mi pračka nenapostí vodu. Dec Par dni zpet nam zacala pracka napoustet dele nez obvykle a nakonec prestala skoro uplne. Dobrý den, když zapnu pračku a zapnu vodu , tak se mi rozvítí kontrolka servisu a pračka vodu nenapustí a nerozeběhne se praní.


Jun Neteče mi voda do pračky ,ale jinde v bytě teče.

Nejdřív se podívejte, zda nemáte někde uzavřený přívod vody ( kohout) k pračce. Pokud pračka po spuštění programu nenapouští vodu ani při otevřeném přívodu, bude zřejmě chyba v řídící jednotce a je třeba přivolat . Vyčistěte přívodní filtr. Na displeji se střídavě objevuje: PRANÍ, OTEVŘENÍ MOŽNÉ. U přívodní hadice okénko A (aqua control) není červené, aby značilo příp.


Nevím, zda-li se jedná o poruchu nebo o špatnou obsluhu. Po spuštění programu se program yapne, ale neteče do pračkz voda. Informace potřebné k řešení problémů, které se mohou vyskytnout při použití elektrospotřebičů.

Pračka hlásí chzbu E1 což znamena slabý to. Jsou zde uvedeny možné příčiny problémů i navrhovaná řešení. Závady, poruchy, defekty způsobené špatnou péčí o pračku a myčku - skvrny na nádobí, nejde spustit, vadný programátor, nenapouští vodu. Jan Elektro Bastlirna Forums-viewtopic- pračka Ardo 8. Koupily jsme si novou pračku. Chtěly jsme dát do chodu , ale pračka nenapouští vodu.


Zda-li se dá ještě opravit a přibližnou cenu. Jedna věc je hlídání vody v podpalubí myčky (ta moje navíc při tom spustí čerpadlo), a druhá věc je přívodní hadice s Aquastopem. Jestli tu nemícháme dohromady dvě věci.


To je dvouplášťová hadice, která když se dostane voda mezi oba pláště, tak zavře přívod. Znám (a mám u pračky i myčky) pouze . Poptávka: oprava pračky , při zapnutí pračka vrčí a nenapouští vodu - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Systém ohřívání vody nefunguje. Otevřete dveře a opět je zavřete, aby program mohl pokračovat. Přesvědčte se, zda není skupina .

Zkontrolujte přívod vody , filtry a zda není přívodní hadice ohnutá. May Nezmáčkla jste omylem knoflík na napouštění poloviny vody ? Neviem ci mi budete vediet poradit ale skusim to. Dnes sa nam pokazila pracka zn. Pracka by prala normalne ale bez vody nebude prat. Nenapusti si vodu ale automatika sa normalne pohne ale pracka dalej nic nerobi lebo nema vodu.


Privod vody je samozrejme otvoreny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.