Pizza na plech

Postup přípravy receptu. Zalijeme teplou vodou a necháme vzejít kvásek. Potom nalijeme olej a těsto osolíme, vypracujeme těsto. Necháme kynout zhruba minut.


Hluboký velký plech si nepatrně pomažeme olejem a . Mísu překryjte utěrkou a nechte 1-.

Droždí, cukr a 1ml vody (nejlépe vlažné) smíchejte v misce a nechte na teplém místě minut stát, aby bylo droždí aktivní. Mouku smíchejte se solí,. Nejprve si rajčatové pyré smícháme s bylinkami (tymián, bazalka, oregano, estragon) a touto směsí pizzu potřeme. Poté skládáme dle chuti a fantazie plátky sýra a kolečka salámů. Nakonec ještě posypeme nastrouhaným sýrem.


Máte chuť na pravou italskou pizzu, ale do dovolené je ještě daleko? Nechte si poradit od šéfkuchaře Michala Nikodema z kuchařské školy Ola Kala, jak si tuhle báječnou křupavou placku připravit v domácích podmínkách. Domácí pizza na plech krok za krokem Další fotografie v galerii .

Do větší mísy vsypeme mouku a do mouky rozdrobíme kvasnice, přidáme žloutek , olej, sůl a vodu podle potřeby! Lépe se pracuje s těstem, když si jej namáčíme do vody. Těsto nesmí být husté ani řídké.


Za nepříliš vysokých nákladů upečeme celý plech výtečné pizzy. Pokud máte velký hla čtyři se výtečně nasytí, jinak se nají i šest či osm. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a orestujeme na oleji dosklovata. Přidáme rajčata, ochutíme kořením a solí. Krátce podusíme a necháme vychladit.


Cesto sa pekne nafúkne a môžeme ho vytvarovať podľa pekáča alebo na čom to budete piecť. Niekedy sa mi chce s tým baviť a robím ho ultra tenké :D. Z vody, cukru a droždia necháme vykvasiť kvások. V miske zmiešame múku, soľ, olivový olej a kvások a vymiesime vláčne cesto. Hnetieme ho aspoň minút.


Potom dáme vykysnúť na teplé miesto aspoň na hodinku. Následne cesto rozvaľkáme a dáme na tenko na plech. Jeden z nejoblíbenějších pokrmů, na kterém si můžete pochutnat ve fast foodech, pizzeriích nebo si ho snadno připravit doma.


Variant je neomezeně, ale základem je vždy dobré těsto.

Z uvedených ingrediencí vypracujeme vláčné těsto. Na válu ho vyválíme na placku a tu pak položíme na plech vymazaný olejem. Recept z internetu pre milovníkov domácej pizze z tenkého cesta, ktorý mám odskúšaný nie 1x. Výhodou je, že nemusíme čakať, kým cesto vykysne, môžeme s ním hneď pracovať.


Pizza je rýchla a chutná. Avšak ak ho necháme podkysnúť, nič tým nepokazíme. Množstvo je určené na plechy štandardnej . Do menší misky nalijeme vlažné mléko, kávovou lžičku cukru, rozdrobené droždí. Zamícháme a necháme stát asi minut. Do mísy dáme mouku, olej, žloutek a trochu soli.


Po té přelijeme obsah malé misky do mísy, kde máme mouku a další ingredience. Vypracujeme těsto a necháme minimálně minut . V soutěži o nejlepší recept na jídlo, které jíte v létě nejraději, přibývají další a další soutěžní recepty od našich čtenářů. Recept na pizzu na plech nám poslala čtenářka Markéta Heinrichová.


Houbařská sezona je v plném proudu, a to znamená, že se v jídelníčku ve zvýšené míř. Kynutá pizza na plech příprava receptu: Příprava receptu Kynutá pizza na plech : Z droždí, trošky mouky a několika lžic vlažného mléka uděláme kvásek a necháme vykynout. Poté přidáme zbytek surovin a necháme dokynout na teplém místě. Připravíme si velký plech do trouby, který potř. Hama plech na pečenie PIZZA CROSS . Vyskúšajte tento nápad z klasického mäsa na prípravu rezňov a obľúbených pizza prísad.


U nás ide najviac tá s brokolicou, kukuricou a poriadnou porciou syra. Všetko ostáva po starom, akurát namiesto cesta použijete rezne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.