Chyba na pračce f05

Sep Vůbec nechápu jak se tam dostala, no né nadarmo se říká, že pračka je žrout ponožek! Dejte mi prosím vědět, zda vám má odpověď pomohla. Byla pro vás tato odpověď . Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


Zdravím, Fblokované vypouštěcí čerpadlo, vypuťte vodu, vyčištěte filtr popř zkontrolujte vrtulku čerpadla jestli ji něco neblokuje.

Zdravím, pračka v okamžiku kdy má začít máchat v rámci pracího programu začne na displeji blikat F05. Ručně zvolené máchání funguje. Elektro Bastlirna Forums-viewtopic- Pracka. Porucha pračky - Diskuse - eMimino.


Prosím potřebovala bych poradit, mám pračku indesit a posledních pár praní mi naskakuje chyba Fnevíte co to znamená? May Hlási Vám práčka chybu , ale vy neviete, čo znamená? Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu.


Oct Ačkoliv je to teprve pár let, záruční doba skončila, a jak to tak bývá, pračka jednoho letišního srpnového dne zešílela, začala podivně pípat, funět a blikat všemi blikátky,neodčerpávala vodu.

Na ústředním okénku se objevil nápis F, ale to byly asi tak veškeré informace, které bylo možno sdělit opraváři . Poptávka: oprava pračky , Indesit, svítí chyba F, Praha - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Tato otázka se tu již asi před rokem objevila u pračky Indesit.


Na displeji nieje ziadne chybove hlasenie a tak predpokladam ze chyba je bud v riadiacej elektronike ktora z nejakeho dovodu nezopne prvy napustaci ventil, alebo je problem s . PRAČKA INDESIT A ZÁVADA F-5. Prosím o radu, nemáte některá zkušenost se závadou F-na pračce Indesit WIE 1(EX)? Nevypouští, neždíme a když jsem konečně dostala prádlo z pračky tak nebylo ani vymáchané.


Chci se jen optat než budu volat opraváře. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Monday jan its now Friday the Jan and the same fault as happened again. Logicky z toho vyplyvalo ze bude chyba v napustacom ventile. FSnímač teplotního čidla,většinou se jedná o kámen na snímači.


Ak sa počas kroku ohrev vody v umývacom cykle, teplota vody snímač (NTC) hodnota je mimo rozsah, alebo vykurovací okruh zlyhal, bude Fchybový kód sa zobrazí. Nápověda k našim výrobkům. Skupina výrobků: Pračky.


Chyba F, ucpany vypustni ventil.

Vyberte jinou kategorii výrobků. Pračka detekuje nadměrné množství pěny a pracího prostředku v pracím prostoru. Zpusťte prací cyklus znovu a použijte menší množství pracího prostředku.


Co znamená chybové hlášení Uc na pračce Samsung . Missing: f Co pračka? Shromáždili jsme všechny chybové kódy pro různé. F- stroj varuje, že topné těleso není ponořen do vody.


F- porucha topného tělesa. F- Selhání elektronického řízení. Jul F– ťažkosti s odtokom vody. F– tlačidlo poplachového signálu v sérii SP v rade Ariston Dialogic. F– práčka varuje, že vykurovacie teleso nie je ponorené do vody.


F– porucha vykurovacieho telesa. F– zlyhanie elektronického riadenia. F– chyba v snímači hladiny vody. Termín zakázky: Termín je na domluvě.


Detail zakázky: Oprava pračky Indesit- chyba F,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.