Hrášek ve sladkokyselém nálevu

Vyloupaný a povařený hrášek , zalitý horkým nálevem, sterilovaný. Pak jej vyndáme a ochladíme studenou vodou. Nasypeme do zavařovacích sklenic a zalijeme připraveným horkým nálevem.


Sterilujeme minut při stupních C. Rychle scedíme a ochladíme studenou vodou, pak volně nasypeme do sklenic a zalijeme. Hrášek vyloupeme a ve vroucí vodě minuty povaříme.

Nutriční hodnoty dalších tisíců potravin. Vlastní jídelníček pro evidenci energetického příjmu a výdeje. Potom znovu scedíme, necháme odkapat, nasypeme do zavařovacích sklenic a zalijeme horkým nálevem. Sklenice uzavřeme, dáme do . Necháme jej odkapat na sítu, vsypeme.


Suroviny na přípravu hrášku ve sladkokyselém nálevu : čerstvý, mladý, sladký hrášek. Z vody a soli si připravíme -ní roztok - g soli na litr vody. Nálev necháme přejít varem.


Hrášek naplníme do sklenic, zalijeme nálevem a sterilizujeme cca - minut těsně pod bodem varu vody.

Stejně můžeme zavařovat i květák, fazolky, kedlubny či pórek. Tradiční úprava zeleniny ve sladkoslaném nálevu , bez chemických konzervantů. Kvalitní BIO sterilovaná zelenina z ekologického zemědělství ve sladkokyselém nálevu s třtinovým cukrem. V mírně slaném nálevu , Vyrobeno na Jižní Moravě, Bez přidaných aromat, Velikostně netříděný Lahodný hrášek v mírně slaném nálevu je vhodný do polévek,. Ve sladkokyselém nálevu , Slazeno pouze cukrem, Vyrobeno na jižní Moravě Červené zelí v kořeněném sladkokyselém nálevu s cibulí je výbornou přílohou k . Plody zahrádky je třeba uchovat pro dny, kdy už na zahrádce bude ležet jen sníh a topení bude hřát naplno.


Takže pojďte zavařit hrášek , kedlubny nebo kukuřici. Postup: Vytřete pánev (lívanečník) olejem a rozehřejte ji na plotně. Vyšlehejte zlehka vejce, slijte zeleninu ( hrášek a žampiony), nakrájejte na plátky papriky . Hrášek - minut povaříme, scedíme a ochladíme studenou vodou.


Promícháme jej se solí, nasypeme do zavařovacích skleniček a zalijeme převařenou vodou. Uzavřeme víčky a uložíme na chladném místě. Název: Směs do bramborového salátu zeleninová ve sladkokyselém nálevu.


Výrobek je určen jako kuchyňský polotovar k přípravě bramborového salátu, popř. Krásné mladé houbičky se dají dát do čehokoli, ale když jich máte opravdu hodně, zkuste je naložit na způsob okurek. Podmínkou je, že musí být dokonale zdravé, dokonale pevné a také dokonale očištěné!


Vlastní jedálniček pre evidenciu energetického príjmu a výdaju.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.