Snídaně karlín

Historické části Prahy skrývají ve svých uličkách prvotřídní restaurace. Restaurace jsou tu v hojném počtu a těší se na vaši návštěvu. Karlín je jednou z nich.


Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Nevíte, kam zajít na snídani ?

Do jakých gastronomických . Vyberte si místo na snídani právě u nás! Najdi, navštiv a poté ohodnoť na Hunger. Máte chuť vyjít ze všední reality?


Můžete zde ochutnat tajnou pomazánku se . Výběr snídaní může být opravdu široký. Snídat je zdravé a příjemné zvláště na místech, kde najdete příjemnou obsluhu.

Naše restaurace nabízí jídla příjemné chuti, ale i dělení dle diet a alergenů. Příprava pokrmů z výběrových surovin pro vegetariány i milovníky masa. Horní patro restaurace je nově otevřené na snídaně i ve všední dny.


Z Esky je díky tomu ideální místo pro . Snídaně Pekař: loupák, rohlík, buchta, . Znovuobjevujeme staré techniky – kvašení, sušení, topení dřevem a pečení na ohni. Příjemné prostředí, wifi připojení, přijdťe na snídani nebo na polední menu. Na přání mnoha našich hostů jsme nabídku rozšířili o snídaně. Klasické vaječné snídaně doplňuje typická anglická, francouzská nebo německá snídaně a také speciální snídaně Gate nebo sladká snídaně.


Připraveny jsou i zdravé snídaně v moderním životním stylu - proteinová, extra light a fresh. Mezi naše české speciality patří např. Ve Futurama caffe si můžete vychutnat snídaně , denní menu nebo panini a bagety. Taky jste občas po ránu líní něco vařit a radši si na pořádnou a dobrou snídani zajdete někam do města?


Nejlepší snídaně v Praze: Kde si po ránu skvěle pošmáknete? Férová snídaně NaZemi – Piknikuj za banány.

Přijďte s námi posnídat v sobotu 13. Součástí restaurace je vinotéka se širokým výběrem moravských a mezinárodních vín. Dřevěný interiér, stylová výzdoba a laskavá obsluha jsou důvodem, proč je naše restaurace vyhledávaným místem přátelských i obchodních setkání. Pro veřejnost je restaurace otevřena od 11:do hodin případně déle.


O karlínské kavárně Můjšálekkávy slýchám často. Prý tam mají skvělé snídaně a dorty, domácí limonády a kávu dobrou tak, že snad uspokojí i kávového fašistu. Tento čtyřhvězdičkový hotel má poschodí a nabízí tak skvělý výhled na město. Poskytuje ubytování v klidné části Prahy a zároveň v blízkosti centra města. Velmi dobré dle 1hodnocení.


Vše připravujeme z čerstvých surovin. Zdravy hamburger, konopné cestoviny a jine speciality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.