Frisco prichute

Vyzkoušej Frisco ve příchutích. Vyrazte s kočkami na párty a Frisco. Moderní, jemně perlivý alkoholický cider, oblíbený zejména mezi ženami. Frisco snoubí vyváženou ovocnou chuť bez hořkých chmelových tónů s ideálním množstvím alkoholu.


Proto je neobyčejně osvěžující, především pokud se podává dobře vychlazený. Díky tomu je nápoj, nabízený ve stylové lahvi o objemu l,.

Frisco je osviežujúci cider, ideálny na každú párty. Je vyrobený z jablčného muštu a ponúka atraktívne príchute : Brusnica, Jablko a citrón a Lesné ovocie. Obsahuje alkoholu a najlepšie chutí ľadovo vychladený alebo podávaný s ľadom.


Jemně perlivý alkoholický nápoj získal loni na podzim novou variantu Frisco Night. Pro komunikaci nové příchutě v off-trade kanálu využil výrobce . Plzeňský Prazdroj už nějakou tu dobu vyrábí speciálitu přímo pro ženy – perlivý nápoj Frisco. Elegantní třetinková láhev se šroubovacím víčkem je skvělou vychytávkou, především v těchto dnech zalitých sluncem. Dávejte si pozor na obsah alkoholu, Frisco obsahuje zrádných !

Nápoj Frisco , který je svou chutí nejlépe přirovnatelný k cideru, je oblíbeným nápojem především žen. Ke dvěma starším druhům – Frisco JablkoCitron a Frisco Dry – přibyla před rokem novinka Frisco Brusinka a letos také Frisco Černý rybíz. Stane se skvělým doplňkem vašeho outfitu a prožijete s ním nezapomenutelné a neopakovatelné chvíle. Kromě nevšední příchutě vsadilo nové Frisco na stévii a obsahuje o třetinu méně kalorií než ostatní . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Reklamní agentura Fallon připravila kampaň na novou tvář nápoje Frisco z portfolia Plzeňského Prazdroje. Výrobce ho od jara pozicuje jako ochucený cider a se změněnou recepturou cílí na dospělé ženy, které se rády bezstarostně baví na večírcích ve společnosti svých kamarádek. Voda, JEČNÝ SLA sacharóza, glukózový sirup, CO kyselina citrónová, kyselina mléčná, přírodní aromata, přírodní barvivo: ječný sladový extrakt. Obiloviny obsahující lepek.


See what people are saying and join the conversation. Toto pití je vynikající. Má dobrou chuť a také osvěží.


Ale pozor na větší množství, toto pití sice chutná jak limonáda,ale v těchto vedrech bych to doporučil nepřehánět. Jak už víte, vyhrála jsem díky Cosmopolitanu Frisco na půl roku a jelikož nejsem hamoun, rozdělím se. Troublemint are the offspring of Frisco Vapor, and their Pink Lemonade Gum blends fresh Spearmint with delicious pink Lemonade to give you a perfect all day fruity, minty vape.


ABSOLUT VODKA RŮZNÉ PŘÍCHUTĚ platné do: 14.

Vali se nam tady nejake nove produkty :) Uz jste o nich slyseli? Jsou to plnene oplatky z jednozrnky. Predstavime vam je v nedeli na Dni otevrenych dveri! So super ludmi samozrejme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.