Naše broumovsko

Zprávy, akce, sport, kultura a ekonomika. Jéža, Vodouch a sedm trpaslíků se zlatou medailí na krku! Zas a znovu bojovnost, čím dál tím větší chuť po vítězství, krásné individuální akce, dokonce ani kombinace nechyběla. I přes pomalejší rozjezd jsme . Pohl Odlehčení křižovatky u bývalé polikliniky pro JUPA .

ArtCafé koná klavírní recitál Matyáše Nováka. Benedictine wine cellars. Nejen břidlicemi živ jest člověk. Spojili jsme magické s užitečným a vyrazili do Šonova, neb Zrní se vyskytlo v zemi druhdy zaslíbené hustým pralesům s divou zvěří (Kelty zvanou Sudeta ore).


O pralesy i divou zvěř jsme už bohužel přišli,… Číst celý článek ›. Napsali o nás – NAŠE BROUMOVSKO. Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Zde se mohou i občané obrátit na kancelář se svými požadavky a dotazy.


Naše Centrum společných služeb. Zaměstnankyně kanceláře buď odpoví přímo, nebo. The competition is going to take place in a new cultural hall in the monastery garden having a very favourable acoustic conditions and facilities for the organization available. Contacts: Technical and administrative inquiries: tereza.


Po porážce vedoucího Sokola Hradec Králové 8:od TJ Sokol Stěžery se Slovan vyhoupl do role leadera divizní tabulky. Do konce soutěže zbývají čtyři zápasy a Slovan . AOPK ČR a naše pracoviště se tak stala součástí nově zřízeného regionálního pracoviště (RP) Východní Čechy! Společnost pro studium, dokumentaci, ochranu a znovuoživení kulturního dědictví. Broumov, Czech republic. Popis činnosti instituce: Hlavním cílem Agentury . Citujeme z článku: V minulém týdnu se v Polici nad Metují konal výtvarný plenér studentů Střední uměleckoprůmyslové školy z pražského Žižkova.


Jejich cesty vedly postupně do broumovského kláštera, . Vznikl ve spolupráci se zavedeným portálem Naše.

Doba programu: hodiny- vzdělávací program je realizován v budově výstavy Play a je zařazen vždy na začátek výstavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.