Výsuvné potravinové skříně s drátěnými koši

Nosnou částí potravinové skříně výsuvné je rám se speciálně vyvinutým výsuvem. Na přichycení dvířek slouží stavitelné držáky, které jsou součástí systému. Na ukládání potravin a kuchyňských potřeb do potravinové skříně slouží koše v provedení s drátěným nebo pevným dnem.


Na rám se uchycují pomocí speciálních . Koš drátěný Komfort k potravinové skříni.

Cena: 30Kč bez DPH. Potravinová skříň nízká – balení SETPlnovýsuv SCHOCK METALL s tlumením, nosnost 1kg. Doporučujeme umístit alespoň jednu misku do spodního koše , kde zabrání znečištění spodního výsuvu.


Díky výsuvnému systému s tlumeným dovřením se potravinová skříň , jejíž nosnost činí 1kg, uzavírá velmi plynulým a neslyšným způsobem. Drátěný koš do šatní skříně s částečným výsuvem. Kování pro výsuvnou potravinovou skříň v korpusu vnitřních . Základem každého výsuvného mechanismu jsou kvalitní výsuvy.


DRÁTĚNÝ PROGRAM KUCHYNĚ.

Potravinové skříně nabízíme v provedení výsuvném a děleném pro různé šířky a výšky kuchyňských skříněk. Jejich výhodou je dobrý přehled a díky vysunutí polic i výborný přístup. Za zmínku jistě stojí řešení Convoy firmy Kesseböhmer, kdy klasický drát nahradilo pevné dno a skleněné police, dále pak. ZMĚNA V NABÍDCE – POTRAVINOVÁ SKŘÍŇ COMPACT S KOŠI NA DVÍŘKA ! NOVĚ - uchycení výsuvů do boku skříně. Jaké výsuvy, kování, drátěný program jsou kvalitní.


Od koho máte tyto části kuchynské drátěnný program do výsuvné potravinové vysoké skříně 5) nebo nožička u potravinové skříně. Obsah balení: 5x drátěný koš , 1x ocelový rám, 1x spodní výsuv, 1x horní výsuv, vruty pro montáž, návod. Pečlivě baleno v ochranných fóliích a polystyrenu.


Vypadají celkem efektně, ale mají k dispozici pouze 4-úložných košů. U širších skříní je nutné skříň mnohdy obejít. Díky dveřím, které jsou ve předu nemáte z čelní strany do skříně přístup. Dna jsou většinou drátěná , což není na drobné potraviny zrovna ideální.


Mezi koši musí být hodně volného . Kuchyně má být nejen pěkná, ale i přehledná a praktická. Největší vydrží zatížení až 1kilogramů.

Nabízíme je různých rozměrů a tvarů. V koších je uložení věcí přehledné a přístupné. Jejich nevýhodou může být však skutečnost, že drátěnými policemi propadnou všechny drobnosti a nečistoty do spodních partií. Vnitřní výsuvné zásuvky Blum stále častěji nahrazuje drátěné. Vybrat si můžete mezi koši s bočním výsuvem, dolním uchycením, dvoupatrové, třípatrové především značky REJS - LINIE MAXIMA, GASPERIN - GL a SIGE v různých provedeních a rozměrech.


Výsuvné koše do rohové skříňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.