Volna pracovni mista svetla nad sazavou

Popis pracovní činnosti: Kontrola kvality výrobků, jejich prohlížení a následné balení do speciálních obalů, krabic a kontejnerů. Evidence vyrobených kusů po. Gastronomie Číšník, servírka.


Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Turnusové služby, úvazek:. Volných pracovních míst : 1.

Poznámka: vyučení v oboru, nebo alespoň rok praxe v restaurač. Aktuálně máme v nabídce volných pracovních míst. Společnost BOHEMIA MACHINE s. Specialisté v oblasti prodeje a nákupu gumárenských, . Jednosměnný provoz, úvazek:. Hledejte práci ve všech oblastech. Ledeč nad Sázavou Havlíčkův Brod.


Benefity: Co nabízíme my Vá- práci na cestách nebo z domu (do sídla firmy nebudete muset víckrát než 1-2x týdně) - služební automobil.

Světlá nad Sázavou , Vysočina 17. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst v Havlíčkově Brodě a okolí. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního platu, cizího jazyka či požadovaného vzdělání v nabídkách zaměstnavatelů, úřadů práce a personálních agentur. IČO, datová schránka, e-mail, www, úřední hodiny, volná místa , odbory, podřízené úřady, agendy.


Pokud Vás tato pracovní nabídka oslovila, zašlete motivační . Díky plakátům i razantnímu navýšení mezd o procent se nám podařilo obsadit téměř všechna plánovaná místa v provozu za linkami, zejména prohlížečky. Náplň práce: koordinace dobrovolníků v regionu, propagační aktivity, organizace motivačních akcí, výkaznictví. Vybírejte z nabídky práce pro město Žďár nad Sázavou , kterou nabízí úřad práce.


Dohledejte kontakty a podívejte se na pracovní dobu. Kvalifikační požadavky: kvalifikace dle zákona č. SKLÁRNY SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Nabízené pracovní pozice.


Jste obchodník s vyjednávacími schopnostmi a tahem na branku? Máte víceletou praxi v automotive nebo jiné výrobní společnosti? Senior obchodník Vysočina. Kdo jste Vy- Obchodník tělem i duší, kterého baví kontakt se zákazníky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.