Skříň na nářadí pojízdná

Hledáte pojizdna skrinka na naradi ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kufry a pořadače na nářadí ). TOYA Skříňka dílenská pojízdná s nářadím 177ks zásuvek. Profesionální pojízdná dílenská skříňka.

Uzamykatelná s celokovovou konstrukcí. Perforované boky pro zavěšení nářadí. Pracovní deska s prolisy pro uložení drobných nástrojů. K objednávce bude účtováno vyšší dopravné podle ceníku kurýrní služby. Navštivte nás a vyberte si nářadí jako jsou pily, brusky, spojovací materiál a mnoho dalšího.


Dílenské skříňky na nářadí je určena především do výrobních prostor, autoservisů, opraven, zkušeben a laboratoří, jakož i do škol a výcvikových center. Nářaďové skříňky jsou vhodné pro uskladnění nářadí, materiálu a měřidel na pracovištích.

Průmyslové, dílenské pulty jsou navíc vybaveny pultem pro vyplňování a . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prostorná dílenská skříň značky Vorel. K uložení nářadí poslouží zásuvek se zamykáním.


Samotné zásuvky se pohybují na kuličkových ložiscích, což významně prodlužuje jejich životnost. Skříň je vyrobena z kvalitní oceli, jež byla práškově lakována. Boční ocelové panely s dvojitými stěnami a svařenými spoji pro zvýšení tuhosti. Skříňka na nářadí včetně obsahu – plně vybavených zásuvek.


Nářadí je přehledně uloženo v zásuvkách, přesně ve výřezech. Uspokojí i náročnější uživatele. Podvozek pro snadnou manipulaci s možností zabrzdění. Na boční straně je držadlo a nosič. Plechové skříně a skříňky na nářadí vhodné pro přehledné ukládání mnoha druhů nářadí.


Epoxidový práškový lak poskytuje velmi dobrou odolnost a ochranu proti korozi. Centrální zamykací systém.

V každém úložném prostoru je zásuvek. V horním úložném prostoru je ještě další odkládací plocha s odklápěcím víkem pro odkládání nářadí , v dolním úložném prostoru je další odkládací plocha s otočnými dveřními křídly. Ať už jste domácí kutil či náruživý profesionál, pořádek ve svém nářadí je velice důležitý.


Dílenská skříňka značky Yato vám poskytne dostatek prostoru pro efektivní uložení nářadí , takže budete mít hezky vše po ruce. Je vyrobena z vysoce kvalitní a odolné oceli zaručující dlouhodobou životnost a spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.