Sklárny světlá nad sázavou den otevřených dveří

Webdesign by Minion Interactive. Den otevřených dveří nabízí výjimečnou možnost shlédnout nemodernější a nejvýkonnější linky na automatickou výrobu nápojového skla. Využijte příležitosti k prohlídce v Evropě jedněch z nejmodernějších technologií na výrobu nápojového skla.


Denně vyrobí zhruba 1tisíc kusů sklenic a odlivek. Navštivte jednu z největších skláren na nápojové a dekorační sklo, podívejte se, jak se rodí světově proslulý český křišťál.

Tradiční den otevřených. Crystalite Bohemia veřejnosti pohled do zákulisí výroby. Lidé se tak na komentovaných prohlídkách dozvědí, jak se v současné době vyrábí nápojové i dekorační sklo na automatických výrobních linkách, jaké materiály a technologie se využívají. Děcka ho tady sice už viděly několikrát, ale museli jsme jít znovu,“ usmívala se Otýlie Turtáková, která vzala na návštěvu do skláren syna Roberta a dceru Zuzku. Světlá nad Sázavou a sklo.


Tato akce proběhla už 27. Bourání a stavění sklářské pecekenarfas. Unikátní příležitost zhlédnout dvě nejmodernější linky na výrobu nápojového skla budou mít zájemci v sobotu 27.

U příležitosti Dne otevřených dveří navštíví sklárny kolem pěti tisíc lidí. Pouť zahrnuje jak zábavné atrakce pro . Zaměření vzdělávacího programu: technologické: ekonomické. Vyšší odborné studium je tříleté. Cílem je připravit flexibilní a adaptabilní pracovníky seznámené s profesní problematikou odvětví tak, aby mohli vykonávat . Téměř ten samý počet lidí si ale myslí, že by tento pravidelný den otevřených dveří neměl z hlediska cestovního ruchu smysl.


Zájemců o exkurzi do provozu, samozřejmě s průvodcem, bylo požehnaně. Také mě popoháněla zvědavost, vždyť jsem tam strávil třicet let svého života a dvanáct let už jsem jinde. Více informací naleznete v příloze. Vytvořeno administrator. Sklárny CRISTALITE BOHEMIA s. Vážení přátelé, přejeme Vám hezký den.


Dovolujeme si Vás tímto upozornit na přípravu již sedmého ročníku Dnů otevřených ateliérů (DOA) na Vysočině. Ty v Kraji Vysočina organizuje Muzeum Vysočiny Havlíčkův Brod. Po předcházejících ročnících můžeme konstatovat, že akce se stala respektovanou, . Pro firmu LEXUS s pobočkou v Azerbajžánu bylo pro reprezentativní účely vyvzorováno do skla logo firmy, autorem je Aleš Zvěřina, který provedl i finální zpracování.

Opět jde o kombinaci butního skla (podstavec) a čirého float skla (logo) s dobroušením, pískovaným a zlaceným nápisem. Nejdéle fungující sklárna na našem území, sklárna Květná, opět otevírá brány pro veřejnost a nabízí pohled na tradiční řemeslo. Stane se tak v sobotu 22. BOMMA, Bohemian Crystal. Základní umělecké školy v Ústí nad Labem a jejich kolegy z Německa.


Prohlídka školy - let Gymnázia Ledeč nad Sázavou. První ročník sklářské a společenské akce s názvem AJETOFEST pořádala sklárna a Sklářská krčma AJETO Lindava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.