Poleva na donuty

Zo všetkých strán počujem o fašiangu, a moje srdce mi nedovolí . Donuty necháme kynout na plechu zhruba min. Pečeme na 150°C dozlatova (pozor ! donuty se musí hlídat). Poleva nesmí být příliš . Já vám teď popíši několik zajímavý. Karamelová poleva 1g moučkového cukru lžíce vody .

Zkus třeba rozehřát bílou čokoládu a smíchat s variací syrupů monin, sice to jsou syrupy do koktejlů, ale je to dobrý. Ve vyšší pánvi rozehřejte olej ( donuty musí plavat) a vkládejte postupně donuty. Nejlépe se mi vyndavaly obrácenou vařečkou. Na čokoládovou polevu zahřejte mléko k bodu varu.


Jakmile se začne mléko vařit, vypněte sporák, vložte čokoládu a cukr, a míchejte, dokud se zcela nerozpustí a nevznikne hladká poleva. Potom už stačí namáčet donuty v připravených polevách a dozdobit podle fantazie různými . Stačí vám jen se podívat na barevné americké koblížky, a už se vám sbíhají sliny ? Nemusíte pro ně za oceán, ale ani do supermarketu.

Ukážeme vám, jak je přichystat doma. Pokládejte na pomoučený vál. Do prosátého moučkového cukru dáme horké mléko, pár kapek citrónové šťávy a dobře vymícháme. Nalijeme na vychladlý moučník a rozetřeme. Na ozdobení: tmavé čokoládové polevy: bílá čokoládová poleva : zdobící kuličky na posyp: lžíce kokosu na posyp.


Recept si zatím oblíbilo kuchařů. Zatímco s těstem na donuty se toho moc vymyslet nedá, s různými polevami a ozdobami už můžete být kreativnější. V tomto receptu nabízíme. Takto postupujeme se zbytkem donutů a kuliček.


Necháme lehce vychladnout. Všechny suroviny smícháme a vyšleháme dohladka. Usmažené donuty do ní namáčíme z jedné strany a hned . Navíc, ta levandulová poleva je prostě boží!


Tyhle donuty jsou nádherně vláčné. Podle mě to v nich dělá to podmáslí, takže ho určitě nevynechávejte. To že byly tak výborný připisuju tomu, že jsem je smažila na přepuštěném másle (ghí).


Když ho normálně koupíte, trochu se plácnete přes kapsu, ale já jsem . No, každopádně, možná to bude trochu oříšek, protože na ty pečené kulaté potvůrky potřebujete špeci formu na donuty.

Nalezené recepty pro na donuty poleva. Na myTaste najdete nejen recepty obsahující na donuty poleva , ale také tisíce podobných receptů. Poznámka: My jsme použili vykrajovátko i na vnější tvar, ale obvykle se americké koblížky dělají kulaté.


Koblížky přikryjeme utěrkou a necháme. Hořejší část donutu se často posypává oříšky nebo polévá pudinkem či čokoládou. Stáhnout recept jako PDF.


Je to několik týdnů nazpět, co dvaadvacetiletá cukrářka Hedi Gh uveřejnila na Instagramu fotku svého nového výtvoru. Do sdílení fotky, ale hlavně do jejích vesmírných donutů. Rozpitá směsice temně fialové, modré a černé vcucne každého, kdo se na tyto nadpozemské donuty dlouze . Hľadáte recepty na prípravu cukrovej polevy?


Vyberte si z ponuky najlepších receptov na cukrovú polevu online. Cukrová poleva a množstvo ďalších chutných receptov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.