Papírové krabice na víno

Kartonové obaly na víno. Luxusní krabice na víno za skvělé ceny od Paketo. Jednoduché i elegantní a samozřejmě bezpečné obaly na víno s množstevní slevou až.


Téměř všechny typy krabic na víno držíme trvale skladem. Obaly na víno jsou většinou vyrobené z vlnité lepenky a mají ucho pro lepší manipulaci. Barva obalu na víno bývá hnědá nebo bílá.

Součástí nabídky jsou i obaly na víno v barevném provedné (modrá, vínová). Nabízíme také praktické papírové tašky na víno. Krabice na víno se separační mřížkou. Papírové tašky na láhev.


Dárkové krabice na láhve. Zakázková výroba papírových krabic na víno a jiné produkty. Stejně jako u výroby papírových tašek se u výroby papírových krabic žádné meze nekladou.


Přejete si krabici modrou, černou, bílou nebo růžovou?

S celoplošným potiskem, logem nebo úplně bez potisku, tedy v přírodní hnědé barvě? Ve víku krabice je vložena pevná transparentní fólie. Pokud potřebujete jednoduché obaly na víno , pak využijte krabice s uchem ve variantě pro jednu, . Obaly pro bezpečnou přepravu vína poštou a přepravními společnostmi.


Rozměrově pokrýváme rozsah od nejmenších kartonových krabiček - minikrabic, přes poštovní krabice , krabice na formáty, klasické kartonové klopové krabice a . My nabízíme i další zajímavé barevné kombinace, materiály a tvary. Navíc máte možnost darovat víno v obalu, který po vyjmutí vína nevyhodíte, ale užijete si s ním ještě další zábavu. Pro běžné víno darované jako drobnou pozornost dostatečně splní svůj účel jednoduchá papírová krabička, odnoska nebo taška. Pokud nám bude záležet na spojení dárku s naší značkou, nabízí se široká škála kvalitnějších papírových odnosek . Nejen v papírové tašce nebo kartónovém obalu můžete věnovat svým blízkým láhev dobrého vína.


Dřevěné obaly na víno již na první pohled vypadají luxusně a hodí se jako dárek ke každé příležitosti. Přenoska z přírodního kartonu na lahve vína z klasické řady (černá etiketa) s logem vinařství. Praktické papírové tašky na víno pro rozdávání vašim zákazníkům.


V nabídce máme různé krabice na víno , tašky na pivo i krabice na pivo. Velké množstevní slevy, snadná ON-LINE kalkulace, rychlý potisk tašek. Tisk probíhá na skladové tašky technologií sítotisk.


Doporučujeme si vybrat vhodnou krabici v našem E-SHOPU, kterou vám sítotiskem potiskneme.

Chcete někoho obdarovat kvalitním vínem a nevíte, jak jej dotyčnému předat? Použijte elegantní kartonové krabice na víno ! V naší nabídce naleznete krabice s víkem nebo kartonové krabice na víno se skládacím uzávěrem. Pro zvýšení bezpečnosti lahve, ale také pro zlepšení estetického dojmu, nabízíme dřevitou vlnou, . Nosnost nebo lahve.


Různá barevná provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.