Návnada do pasti na myši

Jako návnada se do pastí dává kousek sýra, čokolády, slaniny, ořechu nebo opečeného chleba. Pasti se pokládají za nábytek a ke stěnám, kudy myši nejčastěji běhají. Když se nechcete stát vrahem myší , kupte v některém z hobbymarketů past ve tvaru domečku.


Na jednu návnadu chytíte několik myší. Pohybuji se podel stěn a ruznych předmětů,je zbytečné stražit pasti do prostřed místnosti. Návnada kousek čokolády.

Lepidlo má priesvitnú farbu a . Při deratizacích se mi navíc osvědčilo vybírat takovou . Mají však několik nevýhod – natahování pasti je nešikovné a vyprošťování zabitého hlodavce nebezpečné. U mých zákazníků se proto osvědčily spolehlivé pasti na myši Victor Quick-Set Mouse Trap. Při vyprazdňování pastiček totiž nepřicházíte do styku s chyceným hlodavcem.


Jednoduše stisknete držák . Instalujte ihned past na myši s chutnou návnadou. Ptáte se, na jaký sýr zabírají nejvíce? Budete se možná divit, ale spíš než na sýr je nalákáte na čokoládu.

Tahle zvířátka totiž milují. Nežádoucímu podnájemníkovi v bytě. Klasická pastička na myši : na vyčnívající kousek plíšku se vloží návnada , natáhne se pružina a zajistí se drátem. Pastičku pak klademe ke zdem, mezi nábytek, zkrátka na místa, kde se nám myši prohánějí. Domečková past : myš otvorem vnikne dovnitř, ale už se nedostane ven.


Past na myši mouse Stop, ks. Obsahuje přírodní návnadu již v základu. Obchod se zlatým Ověřeno . Náhradní návnada k pasti SUPER CAT na myši - náhradní návnada do populární pastičky na myši.


Jinak opálenej chleba stačí a kdyby náhodou ne a myš na tebe vyzrávala,tak ho namoč do vodky a pak ho opal. Dnes jsem videla jak mys bezi do skrine. Po skrii jsem nasla mali hovinka i po pokoji.


Ta nevim jak na ni, momentalne jsme vyklidili skrin a dali do ni pasti s cokoladovym jogurtem :D a par i po pokoji, ale slysela jsem ze mysi jsou jedine v rodinach, tak uvazuju kolik jich tu tak muze byt. Nejlepší návnada do pastí na myši : vlašský ořech jádro, opražený chléb pokapaný MAGI kořením, sýr tvrdý, slanina, osmažené škvarky, čokoláda, škavrky osmažené a smíchane se sadrou, obilný šrot se sadrou. SWISSINNO SOLUTIONS - Mouse Trap - pasti na myši. Nevýhody: poměrně pracné, pokaždé je třeba chycenou myš z pasti vytáhnout ( nejlépe v rukavicích), dát do pasti novou návnadu a past znovu natáhnout. Chytání myší do pastí je dobré hlavně doma, kam se vám náhodou zatoulá jedna nebo dvě myši.


Na chatě kam se Vám dostávají stále další a další myši je tato metoda . Náhradní náplň pro superrychlou past na myši ks Náhradní náplně pro past na myši superrychlá.

Vysoce přitažlivá pro myši. Patentované složení návnady. Balení obsahuje ks návnad v plastovém . Do hitparády „nej návnad jistě patří na sádle opečený chléb, granule pro psa nebo kočku, kůže ze špeku, slanina, ale i kousek hořké čokolády nebo ořechu.


Na takovou dobrotu se myš jistě chytí, ale mnoho z vás může pak mít docela problém ji z pasti vyndat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.