Krabice na elektroniku

WEB-Bkrabice 27x74mm s univerzálním držákem 35m. Kč bez dph 1Kč Kč. Diody, můstky a směšovače. Elektronky a jejich příslušenství. Kondenzátory a odrušovací filtry.


Krabičky plastové čtyřdílné.

Všechny ceny jsou uvedené bez DPH a neobsahují náklady na dopravu, které se dopočtou do objednávky jako samostatná položka. Hodnotu nákladů na dopravu najdete zde: Jak nakoupit. Fotografie výrobků jsou pouze ilustracemi na ukázku a někdy se mohou lišit od skutečného vzhledu předmětu. Samy toho hodně schovají a ještě je můžete schovat do skříně.


Doručení následující den! Plastová krabička Z12 černá. Rozměr: × 1× 185 . Kampaň již skončila Chcete dát vědět, až se u nás tento produkt znovu objeví?

Mějte ve svých věcech systém a řád. Rozdělte si oblečení, spodní prádlo, boty, ale i skripta nebo klobouky či elektronická zařízení do šikovných krabic značky . Kartonové poštovní, archivační či přepravní krabice , boxy a víka pro balení a zasílání zboží. Připravíme krabice na míru s potiskem vašeho loga či textu! Discover our wide assortment in our web shop. Přepravujte Vaše produkty v poštovním styku či zásilkovými službami?


Pak využijte univerzální poštovní kartonové krabice , které jsou speciálně navrženy pro zasílání přepravními společnostmi. Ideální pro textilní zboží, dekorační artikly, pohlednice, knihy, potřeby do domácnosti, drobnou elektroniku či jako krabice na. Výrobky pro „ krabice na stání“ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty.


Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. O Minorovi už jsme se zmiňovali v souvislosti s tím, že jím vlastněná díla dražila aukční síň Phillips. Minor tvrdil, že aukční dům „ tají . Kód produktu: KAISER GmbH. Kč Cena bez DPH: Množství.


Můžete tam dohledat informace o správném zabalení. Při balení elektroniky využijete zejména následující materiály – 5vrstvé kartonové krabice , bublinkové obálky a fólie, pěnové fólie, . Pokud byste objednával např.

PE02P03ASOLA - Děrované víko pro plechové krabice , . Toto puzdro sa vynikajúco hodí na zabudovanie menších tlačených obvodov. Vysokokvalitné plastové puzdro s vodiacimim drážkami na všetkých vnútorných stranách . Kovová přístrojová krabička s větracími otvory ve spodní, horní a zadní části. Vnější rozměry (ŠxVxH): 350x70x217mm. Vnitřní rozměry (ŠxVxH): 341x66x198mm.


Na zadím panelu jsou otvory pro síťovou šňůru a pro pojistkové pouzdro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.