Koblížky z tvarohu

Mléko přidáváme podle potřeby, podle toho, jak je těsto hutné. Smažené koblihy na oleji sypané cukrem chutnají teplé i studené. Z hladké mouky, měkkého tvarohu , vejce, rumu, prášku do pečiva, cukru a špetky soli vypracujeme těsto a rukama ho uhněteme na vále tak, aby těsto nelepilo.


Pokud je třeba přidáme ještě malé množství mouky a při práci s těstem vál podsypáváme. Ne tak v případě, že je upečete z tvarohového těsta podle cukrářky Markéty Krajčovičové, které je krásně vláčné.

Všechny přísady smícháme a po důkladném propracování necháme přikryté minut v chladu odpočinout. Recept si zatím oblíbilo 77. Z těsta lžicí vykrajujeme kousky a smažíme ve. POSTUP PŘÍPRAVY Lžící vykrajovat koblížky do oleje a smažit. Navrch dát marmeládu a kopeček pribináčku.


Koblížky z tvarohu - JEDNODUCHÉ! Autor: svabe - další recepty.

Hodnocení: klikni pro ohodnoceni. Nastavení pekárny: Postup: Všechny suroviny umícháme v těsto a lžičkou vkládáme do horkého tuku a smažíme. Smažíme při střední teplotě.


Ze surovin uděláme vláčné těsto, lžící klademe do rozpáleného oleje, smažíme dozlatova, odložíme na chvíli na . Ingredience (na porce):. Tento recept zatím nikdo nenafotil. Rychlé tvarohové koblížky podle Anety Bartuškové. Přidáme tvaroh, mouku, prášek do pečiva, vanilin a vejce. Vše smícháme dohromady a utvoříme malé placičky (pozor nabudou) a smažíme v oleji.


Připravte si neuvěřitelně vláčné tvarohové kobližky ! Voní po rumu a skořici a hotové jsou opravdu během chvilky. Přesný postup se dozvíte ve videu, ale suroviny si můžete přichystat už teď: 2g polotučného tvarohu , vejce, 2g polohrubé mouky, lžičku kypřicího prášku, kůru z jednoho chemicky . Ve větší míse smícháme mouku, tvaroh, vejce, mléko, prášek do pečiva, rum a sůl. Všechny suroviny řádně promícháme a lžící vykrajujeme menší kousky a smažíme je na oleji z obou stran dozlatova jako koblihy.


Můžeme je také smažit ve fritovacím hrnci.

Pídíte se kam s dětmi na výlet nebo hledáte svůj oblíbený recept? Tvarohové koblížky po usmažení hned obalujeme . Tak už se pídit nemusíte. Jste na správném místě a pokud to nenajdete, můžete Píďákovi poslat Tip nebo recept.


K vaření potřebujete především tvaroh, vejce, rum, mléko. Příprava pokrmu vám zabere minut. Ještě horké obalíme v cukru. Podáváme s čerstvým ovocem, např.


Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.