Kajtování

Na čem všem se dá jezdit - kajtovat ? V létě se dá jezdit po vodní hladině na kiteboardu (kiteboarding, kitesurfing). Dá se také jezdit po louce nebo po pláži, případně po jiné alespoň trošku rovnější ploše na mountainboardu (landkite) či buggy (buggykite). V zimě třeba po zasněžených polích na lyžích a . Kite a pojištění (pro kiteboarding, snowkiting).


Kitesurfing (někdy psáno dvojslovně „kite surfing“, častý je též název „ kiteboarding“) je sport spočívající v jízdě po vodě na speciálním prkně (tzv. „ kiteboard“) za využití tažného draka.

Nejčastěji se tedy s touto praktikou setkáme u střelců bojujících proti tankům nebo fighterům , jelikož při kajtování střelec využívá své výhody útočit z dálky, . Kiteboarding kurzy Sicilie, Sicilie kite škola, Sicilie kiteboarding, ubytování. Myšlenka se zrodila náhle, když jsem měl sbaleno pro výlet na Rujánu, kde jsem chtěl svou holku učit kajtovat. Večer jsem ještě brouzdal po netu a zjistil, že jsou v tuto dobu extremně levné letecké zájezdy. Po dlouhém rozhodování, jestli je pro kite lepších stupňů na Rujáně nebo stupňů v Egyptě, jsem se rozhodl pro . Je tady někdo, kdo chce jezdit kajtovat na Rujánu třeba každý víkend a mít dopravu i ubytování zadáčo? Lubin – malé, oprýskané městečko na poloostrově vybíhajícím do Štětínské laguny.


Městečko je celé v kopci na jehož vrcholu se nachází parádní vyhlídka se vstupem zl. Pro kajtování velmi zajímavé místo, .

See what people are saying and join the conversation. Vzhledem k totální absenci větru všude v okolí i na severu, jsem se rozhodl, že budu následovat Honzu a vyrazím na spot, který je vlastně pro kajtování nevhodný, místy zakázaný a nebezpečný, nu prostě na Gardu ( Lago di Garda – Itálie). Jelikož se akorát povedl termín, kdy ve středu byl státní svátek, tak . Skupinku doprovázeli asistenti a zbytek rodinky Brojírových. Po nedělním odpoledním odjezdu a nočním příjezdu do kempu v Suhrendorfu nás čekala první větší komplikace. Stanové městečko bylo hodně vzdálené jedinému bezbariérovému záchodu v celém kempu.


Rozhodli jsme se ubytovat jen na . Windsurfing a kajtování na vlnách Ponta PretyFrame. Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.


Levně, rychle, jednoduše. Brazílie je okouzlující země. Chystáme tuto zimu, letos už třetí, začátečnické snowkiting soustředění v Tyrolsku a parádní pobyt v Norsku, kam s námi můžete vyrazit a potom už se začneme soustředit opět na kajtování na vodě. Sezónu začínáme v květnu. Jak se přihlásit na kurz snowkitingu . Najznámejší seriálový Róm Gejza z Paneláku si hneď získal priazeň televíznych divákov.


Herec René Štúr je odmalička veľkým milovníkom športu. Najnovšie skúsil kajt na jazere v Kalinkove neďaleko Bratislavy. Skončil takmer s holým zadkom!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.