Armádní bazar

Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku. Neplaťte víc než musíte a nakupujte z army výprodeje. Vojenská vozidla UAZ, PV3S. Bazar armádních motorek.


Moderátoři: nikdo není přítomen.

Uživatelé prohlížející toto fórunikdo není přítomen. Nabídku tvoří použité armádní a nové batohy známých značek. Ministerstvo obrany rozprodávalo nepotřebný majetek.


V nabídce byly mimo jiné i raketomety nebo granáty. Kdo si koupil raketomety či granáty, však odmítá prozradit. ARMY SHOP - Alena Dluhošová ARMYSHOP - Široký sortiment vojenského zboží, výstrojních . Produkt obsahuje varianty.

Triko aktuálně používané vojenskou policií. Jedná se o armádní originál. Vejtřasky, tatrovky, maringotky, ale i tank. A pro kutily třeba sekačky na trávu či křovinořezy.


Jeden z největších armádních výprodejů začal v Kostelci nad Labem. Kniha World War II Collectables. Britská armádní bunda, DPM maskování. Použitá, ve velmi dobrém stavu.


V podpaží všité síťované panely pro lepší větrání. V případě zájmu pošlu fotky ve větším . Armádní vojenské Skialpy, lyže, hole, vázání pásy, skialpové lyže Armádní vojenské Skialpy, lyže, hole, vázání apásy. Set je lehce použitý, většinu času ležel ve skladě(lyže, vázání a stoupací pásy prakticky nepoužité, hůlky odřený lak viz foto). Výprodej za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě Armed.


Skladem máme značkových produktů od Kč. Baret a pásek, armádní bazar. Kožené rukavice Giorgio Armani.

Bomber, košile a kalhoty, vše Polo Ralph . Vítejte v našem army shopu. Těšíme se na Vaší návštěvu v našem kamenném obchodě. Jde o produkt severoamerické společnosti TPI Copmposites, reagující na armádní program Composite Military Vehicle.


Jde o první vůz svého druhu a jeho vývoj trval pouze měsíců – na konstrukci se podílely také AM General a TARDEC, která pro U. Army vyvíjí bojová vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.