Výroba krabic s potiskem

Dalším příkladem může být potisk průmyslové kartonáže a krabic reklamními značkami, firemním logem nebo jinými údaji. Snažíme se poskytovat zákazníkům vždy. Digitální tisk - potisk už od jednotlivých kusů obalů, nejčatější využití při výrobě reklamních poutačů nebo stojanů.


Ofsetový tisk - vysoce kvalitní tisk ve . Zhotovíme pro Vás krabice , lepicí pásky, tašky nebo obálky na míru za extra výhodné ceny, které účinně prezentují Vaši firmu a kreativně propagují Vaši značku!

Můžete rovnou nakupovat standardní krabice na našich e-shopech, nebo si nechat vyrobit krabice na zakázku, na klíč. Standardní sortiment krabic na e- shopu zahrnuje především klopové krabice , boxy a zásilkové a poštovní krabice. Na zakázku vyrábíme libovolné rozměry s možností potisku , i speciální . Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Je dobré tuto část nepodcenit a její kvalitě, funkčnosti a výrobnímu zpracování věnovat dostatek prostoru a času. Není proto výjimkou připravit zákazníkovi obal „šitý na míru“ a vyzkoušet jeho . Firma se soustředí na obaly, především na krabice a kartonáž.


Dodáváme kvalitní kartóny z vlnité lepenky zvláště transportní krabice a boxy.

Máte zájem o kalkulaci specifických rozměrů krabic , využijte náš . Dárkové krabičky s jednoduchým potiskem i tiskem téměř v kvalitě fotografie. Obraťte se na nás s poptávkou a my vám zdarma zpracujeme cenovou nabídku na výrobu a potisk krabičky vaší grafikou. Výroba krabic na míru podle Vašich výrobků. Nabízíme potisk krabic a to jak formou přímého tisku na lepenku, tak tzv. Při tomto způsobu se plnobarevně potištěný arch lepí – „kašíruje“ na materiál, ze kterého je vyroben.


Nabízíme Lepící pásky s vlastním potiskem logem nebo grafickým návrhem. VLASTNÍ GRAFIKA - na krabici na pizzu bez potisku , kterou jste si v e-shopu vybrali, můžeme doplnit logo, text nebo individuální grafiku potisku. V tomto případě je minimální odběrové množství paletová jednotka výrobků. V případě Vašeho požadavku na menší odběrové množství, než je paletová jednotka výrobků , cenu . Zajistíme pro vás reklamní potisk , který dodá reprezentativní vzhled vašim obalům.


Potisk udělá z vašich obalů chodící reklamu. Nabízíme vícebarevný flexotisk, digitální, ofsetový tisk či kašírování. Umožňujeme exkluzivní zušlechťování povrchu kartonáže lakováním, ražbou, speciálními fóliemi či slepotiskem.


Průmyslovou kartonáž a krabice opatříme firemním logem, . Zdravím, potřeboval bych vyrobit a potisknout nové krabice a protože většina poptávek,které jsem odeslal firmám byla bez odpovědi,protože se mi jedná o malé odběry po 1ks (ročně kolem tisíce),nebo se vrátily s cenou,která se mi zdá předražená,chci se zeptat,jestli nemáte nějaký tip?

Zakázková výroba , jedno i vícebarevný potisk. Kompletní polygrafický servis, výroba papírových a PVC obalů na zakázku - kartonáž, krabice , krabičky, sáčky, tašky. Využijte našeho plného servisu. Vyrobíme vám nepotištěné papírové klopové krabice ve vámi požadovaných rozměrech z různých druhů lepenky a poté ho potiskneme vaším logem, informacemi o obsahu i technickém provedení. Rádi vám zpracujeme cenovou nabídku.


Přepravní boxy a euroboxy, oktabíny (různé výšky z až VVL). Konstrukčně náročné krabice a obaly. Dostupné materiály: kartonplast,.


Tato linka umožňuje výrobu přepravních krabic a krabic s víkem bez nutnosti speciálního výsekového nástroje. Samozřejmostí je dvoubarevný flexotiskový potisk. Linka na výrobu skládačkových obalů.


Skládačkové obaly až do . Klopové krabice bez potisku. MVL, 3VVL, 5VVL, nebo VVL s potiskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.