Regály do sklepa bazar

Výška,139cm,šířka55cm, na polic. Prodám nerezové regály na kolečkách. Dohodou , Praha Podsvícené regály se zrcadly a pulty Při rychlém jednání sleva. Likvidace krámu s obuví.


Za odvoz , okres Olomouc Regal Daruje někdo regal policovi za odvoz komu prekaži dekuji.

Inzeráty regál - aktuální inzeráty na Sbazar. Vhodný na půdu nebo do sklepa. Vybavení obchodu, regály , stojany, . Regály a jiné vybavení skladu, bazar na manipulační techniku a stroje, bazar skladové techniky Nabídka košů. Nabídka vojenských beden. Kč , Proskovice Kovové regály.


Plechová skříň dílenská. ZÁNOVNÍ PALETOVÉ REGÁLY.

Jsou určeny do regálů na rozložení zátěže. POUŽITÉ PALETOVÉ REGÁLY KOUPÍM. Slouží jako výplň polic paletových regálů pod europalety, nebo pod gitterboxy.


Dají se snadno upravit pro konkrétní rozměry regálu a potřeby zákazníka. Použité zásuvné regály PUSH-BACK . Provedení světlé lamino s policemi které se dají nastavit. Internetový bazar , inzeráty, inzerce zdarma. Celkem 9ks o rozměrech jednoho regálu 100x60x200cm.


Možnost variabilního sestavení celku. Regál je vhodný do garáže, komor či sklepa , kde vytvoříte úhledný úložný prostor ke skladování nejrůznějších věcí. Mám navíc zhruba průmyslových regálů vhodných do sklepa nebo dílny. Skládací konstrukce zajišťuje velice jednoduchou montáž, kterou zvládnete do minut.


Regály není nutno kotvit do stěny, jsou velice stabilní. Předchozí majitel produkt používal, ale navrácen byl ve velmi dobrém stavu. Nabízíme nejen běžné regály do sklepa , spíže nebo garáže, ale i vysokozátěžové policové regály s vysokou nosností polic. Starší nábytek do bytu, chaty, chalupy, garáže, do sklepa - skříně, regály , nástavce, knihovnička, poličky, válendy, sedací soupravu, sam.


TV, peřiňák, dětskou postýlku a jiné.

Dále prosklenou osvětlenou vitrínu - 210cm, šířka 150cm, hl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.