Miska pro psy

Z kvalitního plastu Těžká Objem 750ml Průměr 16cm Různé barvy S protiskluzovou gumou Snadná údržba Vhodná na vodu i na krmení zobrazit celý popis . Osobní vyzvednutí: prodejen. Jak velkou misku pejskovi vybrat? Pokud váš pejsek při krmení příliš hltá a krmivo nekouše, zvolte zpomalovací a interaktivní misky.


Ty jsou specifické nerovným dnem, v něm se krmivo zachytává a stává se pro pejska hůře dostupným. Ten pak musí vynaložit čas a dávku šikovnosti na to, aby se ke krmivu dostal.

Miska donutí pejska zpomalit. Vše do dalšího dne za dobré ceny. Její použití je pohodlné jak pro vás, tak pro samotného psa. Stačí ji schovat do batůžku nebo kabelky a dát pejskovi napít, kdykoliv dostane žízeň, ať už v autě . Vyberte si tu pravou misku na krmivo pro Vašeho psa. Jedno zda z oceli, umělé hmoty nebo keramiky.


Vhodná miska na krmivo a vodu patří k základní výbavě každého psa. U zoohit najdete přesně tu pravou misku pro Vašeho psa! Podložka pod misku pro psy Spike.

Vybírejte pro svého psího přítele ze široké nabídky kvalitních misek pro psy. Pokud máte rádi klasiku volte misky nerezové, keramické, nebo plastové, větišna misek je opatřena protiskluzovým dnem. Pokud rádi cestujete vyberete si například ze široké nabídky cestovních a silikonových misek, které jsou lehké a praktické při . Prohlédněte si překrásné misky pro psy v e- shopu. Typ výrobku: misky Materiál: melamin Objem (l): 0. Misky a zásobníky pro psy ). Praktická miska na vodu či na krmení patří k nezbytné výbavě každého psa či kočky.


Nepřilnavá úprava nerezu zaručuje hygienické užívání a snadnou údržbu. Dno má protiskluzovou úpravu z tvrdé gumy, která zajistí, že se miska nebude hýbat během krmení. Nabízíme misky od renomovaného belgického výrobce . Mizerné Vánoce mají obchodníkům zachránit zvířátka. Lidé totiž při nákupech šetří, své mazlíčky ale šidit nechtějí.


Na pultech se tak objevují nové výrobky, speciální zvířecí nabídky pronikají i do vánočních letáků supermarketů. PetSafe fontána Drinkwell Avalon keramická. Dog Fantasy Luxurious l. Kč - 3Kč ve obchodechPorovnat ceny. Nerezová miska na baterie, pro vaše mazlíčky zváží každou proci přesnou digitální váhou.


Umožní vám přesně dávkovat a upravit jednotlivé.

Způsoby platby: Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen. Pro zboží zakoupené v e- shopu je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.