Folie do sušičky

Sušíte potraviny v sušičce Paradiso cube od značky Ga chcete rozšířit její využití na maximum? Pak si nezapomeňte ke své sušičce opatřit také síta s jemným děrováním, která vám umožní sušit menší plody - borůvky, brusinky nebo hrášek. V naší nabídce najdete různé druhy sušiček , které jsou vhodné také pro sušení tekutých potravin.


Patří mezi ně zejména sušičky Sedona a Excalibur, které mají 4-táců podle typu. Samozřejmě k nim nabízíme také nepřilnavé vložky pro sušení tekutých su.

A to jsem právě chtěla, protože jsem kdysi v Německu u kamarádky jedla takové zvláštní zákusky a když jsem se ptala, co to je, tak mi řekla, že suší dřeně na placky a pak je balí do fólie a ukládá do chladničky a když rychle potřebuje něco zajímavého, sladkého, ale i zdravého pro sebe nebo nenadálou . Zde je návod: Rozmixujte ovoce, přidejte ořechy či další plody a hmotu vylijte buď na speciální fólie , které lze k sušárně zakoupit, nebo stačí i pečicí papír. Skvělé kulinářské pokusy můžete vyrábět i za pomoci jogurtu, který v sušičce ztuhne do příjemné konzistence s karamelovou příchutí. Jelikož hmota má tendenci se sušit rychleji po stranách, ukládejte do středu slabší (3cm a po stranách silnější vrstvu (6cm). Připravené pyré vložte do sušičky a teplotu nastavte na 135˚F. Průměrná doba sušení je – hodin.


Olej by totiž mohl delším skladováním zežluknout a tím placku znehodnotit.

Placku poté srolujeme a zabalíme do potravinářské fólie a uložíme do krabice na suché a chladné místo. Můžeme ji i zabalit do fólie a zavařit vakuovou svářečkou. Srolovanou placku můžeme vložit i do vysoké sklenice se vzduchotěsným uzávěrem.


Dobrý den chci se zeptat zda se dá koupit folie do sušičky na drobné či sypké produkty? Děkuji s pozdravem Renata. Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.


Ja mám sušičku ,suším v ní ovoce a vše suším tak 3-4hodiny něco i meně a zrovna švesky ještě dosušuju pak bez sušičky ,jinak by mi splesnivěli. Jo a ještě z těch přezrálých a konců ttrochu je víc pokrajím na drobno a tu šťávu ktomu a mám placky také usuším proložím folií zaruluji dém do rukávce . Doprava zdarma Hvězda EURONICS. V eshopu skladem na prodejně ihned. Nevíte někdo, pěkněprosím, zda se dají sehnat u nás tyto ParaFlexx fólie do Excaliburu?


Sušení a skladování potravin. Značkové domácí elektrospotřebiče. Sušičky ovoce vám garantují rychlost a stejnoměrné sušení všech kousků ovoce.

Udělejte si zásobu na zimu a pořiďte si sušičku ovoce. Vyberte si z prvotřídních sušiček ovoce tu pravou pro vás. Vyhrajte robot Gratus a další super ceny . Celý popis a technické parametry.


Vaše cena s DPH: 1Kč. IHNED k dispozici na prodejnách. Fólia na sušenie je nepriľnavá fólia , vhodná pre všetky sušičky značky Sedona, vďaka ktorej už nebudete musieť pracne odlepovať vysušené potraviny. Kvalitní tablety do myčky, prací prášky a další drogerie z dovozu. Proužky hovězího masa, kuřete, ryby nebo dokonce zvěřiny je možné marinovat v různých omáčkách s kořením a nasušit na domácí „jerky“ (džerky).


Sušičku prádla si v poslední době pořizuje čím dál tím více lidí. Tyto praktické spotřebiče vám totiž mohou usnadnit práci a ušetřit čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.