Minigolf bazar

Pro velký zájem jsme pro Vás vybudovali novou sekci „ minigolf bazar “. Můžete u nás levně nakoupit nejen celá hřiště či jen náhradní díly, ale také Vám pomůžeme zbavit se starých drah, celých hřišť či různých náhradních dílů či vybavení, které již dosloužilo, nebo ho již nepotřebujete. Kategorie golf, minigolf bazar - zobrazuje inzeráty z kategorie golf, minigolf inzertního systému TOP-bazar. Bezplatná inzercia, minigolf predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Prodám miniglofovou dráhu - skládací.

Lehká a pevná konstrukce z hliníku a impregnované překližky. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit . Z nabídky aktuálních inzerátů v bazaru minigolf si jistě vyberete. I věc z druhé ruky může dobře sloužit.


Doporučuje nás zákazníků. Zahradní minigolf Zábava do Vaší zahrady k chatě apod. Délka dráhy m, spojeno ze dvou dílů. Otevřel si bazar s lyžemi a začal zprostředkovávat jejich koupě a prodeje.


První, kdo si uvědomil tuto mezeru na trhu, byl pan Král.

Stavíme minigolfová hřiště ve špičkové kvalitě s parametry závodních hřišť. Nabízíme různé druhy minigolfových hřišť od finančně i prostorově nenáročného zahradního minigolfu až po adventure golfové hřiště. Inzerce sportu, bazar sportovních potřeb a sportovní vybavení.


Nabízím ruční vozík na golf Bag Boy TROLLEY - provedení viz. Vozík má výškově stavitelné držadlo a je skládací. Although the Bazaar is usually pack.


Ester Ledecká zaujala svým postojem i Vogue: Raději s brýlemi než bez make- upu! Together to give kids with special needs a hope. All money raised from the bazar will be. Na našem on-line bazaru je soukromá i firemní inzerce zdarma včetně vkládání fotografií.


Inzeráty jsou přehledně řazeny do různých kategorií. Dětský minigolf ve tvaru krokodýla, se kterým se dá užít spoustu srandy. Otevřete krokodýlovi pusu, a když se míčkem trefíte, pusa se sklapne a páčka na ocasu vystřelí míček zpět k vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.