Kovová síta

Registrovat se k odběru aktualit a novinek. Technické tkaniny a koše. Perforované materiály a rošty. Souhlas se zpracováním údajů pro newsletter screenservis.


Slouží na třídění sypkých materiálů a filtrace ve sklářském, chemickém a potravinářském průmyslu. DPH NENÍ SKLADEM Vybrat cenu.

Toto je extrémně jemný kus drátěného pletiva z nerezové oceli. Jedná se o jemné pletivo z mosazi. Drátěné síto se čtvercovými nebo obdélníkovými oky z předkrepovaného drátu aj.


Cena od 15Kč s DPH. Tomu odpovídají námi vyráběné kombinace materiárů, typy vazeb, ok a průměrů drátů. Výroba kovových tkanin je certifikována . Kovové tkaniny, kovová síta a pletiva.


Nabízíme výběr tkaných i svařovaných sít různých velikostí ok, drátů, formátů. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta a svařované sítě s většími oky, ale i jemné mikronové filtrační tkaniny.

Svařovaná síta, žebérková pletiva s většími oky se dodávají v tabulích . Vážení zákazníci, Vážení obchodní přátelé,. Vás informovat, že dne 24. Progress Eco Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S. Hradci Králové a provozovnou v Oldřichovicích u . Pokládají se na dno úlu.


V této kategorii nabízíme dva druhy sítí. Zvláštním znakem všech harfových sít je, že podélné dráty, ať zahnuté nebo přímé, jsou v relativně velké vzdálenosti k sobě drženy příčnou vazbou. Proto každý jednotlivý drát převádí vibrace třídiče a přídavný disharmonický kmitočet působí proti ulpění hraničního zrna.


Harfová síta můžeme použít na různá třídění, zvláště . Stěžejní výrobou jsou kovové filtry a kovová filtrační síta. Na základě požadavků zákazníka firma vyrábí kovové filtry na lití hliníku, válcové kovové filtry na vodu a chemické látky, výstřihy ze svařovaných sítí pro vzduchotechniku, dále různé typy kovových drátěných filtrů lemovaných nerezovou páskou či kombinovaných s . Hledáte-li kvalitní a trvanlivé ploty a jejich příslušenství, naleznete je na MALL. Objednávejte z pohodlí vašeho domova a dodáme do druhého dne. Celokovová drátěná síta mohou být používána jako finální kryty na horních tiskových deskách lisů.


V případě, že se chcete vyhnout lesku materiálu, můžete použít až vrstvy síta. Dále jsou kovová síta používané jako parní rozptylovače ( No. a No. 50) a jako spodní vrstva mezi deskou a nábalem (No. a No.


60). Kovová síta Objednat a koupit Kovová síta , za výhodnou cenu můžete prostřednictvím našeho on-line katalogu.

Sítka, cedníky, cedníčky z kvalitních materiálů - silikon, nerez. Obrovský výběr, rychlá expedice!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.